Isabella Löwengrip och Paul Sundvik
Isabella Löwengrip och Paul Sundvik

Isabella Löwengrip om pojkvännen Paul: "Då blir han bad guy"

Isabella Löwengrip och pojkvännen Paul Sundvik är störtkära. Men det finns ögonblick då Paul går in i en helt annan roll. Nu berättar Isabella mer om det.


Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, är upp över öronen förälskad i pojkvännen Paul Sundvik, 52.

Paret planerar att bli sambos – tanken är att fotokonstnären Paul, som bor på Lidingö, ska sälja eller hyra ut sin lägenhet och sedan flytta in hos Isabella i hennes hus på Lidingö.

Nyligen firade paret fyra månader med varandra.

"Tiden har svischat förbi och vår relation har blivit väldigt trygg. Det är vi. Det är häftigt att få känna så", skrev Isabella i sin blogg.

Isabella Löwengrip och pojkvännen Paul Sundvik. Bildkälla: Stella Pictures

Men det är inte bara samboskap som står på agendan för paret. I podden "Isabella söker Sheila" som Isabella driver med bästa kompisen Sheila Arnell så berättar Isabella om planerna med Paul.

"Paul är lite på mig"

Sheila hade sett på sociala medier att Isabella och Paul åkte in tillsammans för ett möte.

– Det blev en sån här buisness-Bella fast med Paul, kaffe och back on track, säger Sheila.

– Grejen är att jag hade ett sånt där jobbigt superhemligt möte som faktiskt kommer att bli jättebra. Och då tog jag med mig Paul för att ha lite bollplank. För min tendens är att vara lite snabb, och tänka att “det här mötet blir bra, jag kör på det här. Knappt något avtal utan bara ett handshake och sen är vi klara.

Paul Sundvik. Bildkälla: Stella Pictures.

Paul fungerar något annorlunda, vilket Isabella lyfter fram i podden.

– Men Paul är lite på mig att det måste vara ordentligt, att man måste sitta ner och lyssna och bolla fram och tillbaka. Så nu har jag tagit med honom på lite grejer. Jag är jättetacksam för det, att han säger till mer än vad jag vågar. Jag blir the good guy och han är the bad guy, säger Isabella.

Tidigare har Isabella svarat på den privata frågan om Paul. Nämligen varför han nästan alltid bär solglasögon. Läs mer här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.