Fredag 3 Dec
Stockholm

Magdalena Graaf om singellivet: "Många unga pojkar"

Magdalena Graaf
Magdalena Graaf berättar nu om livet som singel. Foto: Stella Pictures

Magdalena Graaf är nybliven singel och när hon gästar Martin Björks Youtubeserie så berättar hon mer om hur det går för henne på dejtingappen Tinder.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i mitten av maj som Magdalena Graaf, 45, meddelade att hon skulle separera från sambon Filip Larsson, 46. Paret, som har varit ihop i 10 år, bodde tillsammans i en 16-miljoners villa i Djursholm. Tillsammans har de sönerna Charlie och Louie.

Innan uppbrottet planerade Magdalena och Filip att gifta sig. Men relationen tog slut och bröllopet ställdes in.

"TYVÄRR lyckades vi inte. Vi förlorade varandra längst vägen. 10 år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap", skrev Magdalena i sin blogg.

Magdalena Graaf och Filip Larsson bestämde sig för att gå skilda vägar. Bildkälla: Stella Pictures

Flyttat in i nytt hus

I slutet av september gick flyttlasset till Magdalenas nya hus som ligger i Täby utanför Stockholm. Där finns både en mysig trädgård och en pool till området.

"Jag ÄLSKAR MITT NYA HUS!! Jag känner en sån glädje att jag vill skrika Ronja-skriket", skrev Magdalena på sin blogg då.

Magdalena Graaf. Bildkälla: Stella Pictures

Finns på Tinder

Men hur det för kärleken då? Jo, Magdalena finns på Tinder – något hon avslöjar i Martin Björks Youtube-program. Där får hon frågan hur unga killar hon kan tänka sig att dejta i framtiden.

– Jaha. Är det här en Maggans nya pojkvän-intervju? Jag skulle aldrig kunna tänka mig en yngre kille. Jag får många unga pojkar som skriver till mig på Tinder nu. Dom brukar vara runt 20. Och hockeyspelare. Då tar jag en skärmdump och lägger upp på Instagram, säger Magdalena.

Magdalena Graaf och Martin Björk. Bildkälla: Youtube

Magdalena berättar att det faktiskt var en kille som nyligen skrev till henne och bad henne ta bort skärmdumpen från deras konversation. Detta då hans mamma följer Magdalena på Instagram.

Martin Björk menar att det är elakt av Magdalena att lägga ut killarnas meddelanden.

– Jag måste ju få skryta lite, säger Magdalena och skrattar.

Här kan du se hela intervjun med Magdalena.

Kommentera
Kopiera länk
Dela