Torsdag 2 Dec
Stockholm

Miley Cyrus om mötet med ett UFO: "Skakad"

Miley Cyrus berättar om när hon såg ett UFO och en Alien.
Miley Cyrus berättar om när hon såg ett UFO och en Alien. Foto: Bildkälla: Stella Pictures.

Miley Cyrus berättar om en händelse som skakade henne i flera dagar. Stjärnan beskriver hur hon blev jagad av ett UFO och fick ögonkontakt med en Alien.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Miley Cyrus, 27, slog igenom ung när hon fick huvudrollen i Disneys berömda serie "Hannah Montana". Sedan dess har hon gått igenom flera faser framför världens ögon och idag är hon fortfarande ett av världens kändaste namn. 

Miley berättar nu i en intervju med Interview Magazine om ett tillfälle då hon såg något övernaturligt i himlen som påverkade henne långt framöver. 

Miley Cyrus har stått i rampljuset redan från barnsben. Bildkälla: Jordan Strauss/TT.

"Såg ut som en flygande snöplog" 

I intervjun med designern Rick Owens för Interview Magazine frågar Miley ifall Rick tror på utomjordiska varelser. Svaret är nej,  men att det samtidigt känns arrogant att anta att vi varelser på planeten jorden är de enda i universum.

Miley håller med och berättar om en upplevelse hon själv var med om. Hon körde bil i Kalifornien med sin vän, när de båda fick syn på något som liknade en "flygande snöplog", som gav ifrån sig ett gult sken. 

Händelsen skakade Miley så mycket att hon inte kunde titta upp mot himlen på samma sätt längre, då hon var rädd fartyget skulle komma tillbaka. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om ett UFO som fångats på film, det kan du läsa om HÄR

Miley Cyrus i januari 2020. Bildkälla: TT.

Fick ögonkontakt med Alien 

Miley berättar att hon såg en varelse sitta i, vad hon tror var ett UFO, och hon fick ögonkontakt med den. Hon kände sig inte hotad, men blev skakad av att titta in i ögonen på någon eller något hon inte riktigt förstod sig på. 

Stjärnan erkänner att hon hade köpt en form av marijuana strax före händelsen, vilket hon tror kan ha varit anledningen till varför hon såg vad hon såg. Men Miley känner sig ganska säker på att det faktiskt var ett UFO hon bevittnade i himlen. 

– Det var fler bilar som stannade på vägen för att titta på farkosten, så jag tror att det jag såg var verkligt, berättar hon för Interview Magazine

Miley har länge varit öppen med sin användning av cannabis och andra droger.

Miley Cyrus 2019. Bildkälla: Joel C Ryan/TT.

Sugen på fler artiklar om Miley?

HÄR kan du läsa om vad Miley Cyrus söker hos en partner. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela