Lördag 23 Okt
Stockholm

Efter skilsmässan – det här söker Miley Cyrus i sin nästa partner

Miley Cyrus om singellivet.
Miley Cyrus om singellivet. Foto: Bildkälla: Evan Agostini/TT.

​Miley Cyrus gästade i veckan podden ​Joe Rogan Experience. ​Hon var väldigt transparent och pratade bland annat om alkohol, skilsmässan med ​Liam Hemsworth ​och varför hon nu letar efter en äldre man.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Vi kanske inte alltid vill erkänna det, men för oss som i barndomen tittade på Hannah Montana kommer Miley Cyrus, 27, alltid ha en särskild plats i våra hjärtan. 

Miley gör en aldrig besviken när det kommer till nytänkande framträdanden och MTV VMA-galan i söndags var inget undantag. Hon bjöd på en spektakulär show med nya låten "Midnight Sky". Hon avslutade framträdandet sittandes på en gigantisk discokula, vilket minst sagt gav Wrecking Ball-flashbacks!

I veckan gästade Miley podden Joe Rogan Experience, där hon bland annat pratade om alkohol och hennes tidigare relationer.      

– Alkohol har aldrig varit ett problem för mig, men jag försöker just nu att inte dricka, berättar hon. 

Stjärnan säger att hon tycker om att känna sig pigg och skarp när dagen börjar. Hon tillägger att hon kan ta ett glas om hon firar något speciellt, men att hon hatar att vakna upp bakfull. 

– Varför ska jag fira något genom att vakna upp med känslan av ett vulkanutbrott i huvudet, säger hon. 

Äktenskapet varade i några månader

Alla som sett filmen The Last Song håller nog med om att Cyrus och motspelaren Liam Hemsworth, 30, är ett av de gulligaste paren Hollywood skådat. 

Miley och Liam gifte sig i december 2018, men giftermålet varade bara i några månader. I augusti gick de skilda vägar, skriver People.

Miley Cyrus och Liam Hemsworth på röda mattan 2019. Bildkälla: Stella Picutres.

"Behöver någon som kan ta hand om sig själv"

Efter uppbrottet med Liam började Miley dejta den australiensiska sångaren Cody Simpson, 23. Även den relationen ska dock inte ha varat längre en tio månader, enligt People

Miley berättar i podcasten om hur tidigare partners kallat henne för kall. 

– De har kallat mig för en kall b*tch, för att jag lämnar när jag är klar, säger stjärnan. 

Miley fortsätter med att berätta att det var länge sedan hon var singel och att hon inte känner att hon behöver vara i ett förhållande över huvud taget, men att det skulle vara mysigt. Hon säger att hon letar efter en äldre man, någon som kan ta hand om sig själv. 

– Jag behöver inte en kvinna eller man som kan ta hand om mig, jag kan ta hand om mig själv. Jag har pengar, jag har allt jag behöver för att ta hand om mig själv. Jag behöver någon som kan ta hand om sig själv. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela