Måndag 5 Dec
Stockholm

Emilia Wahlund stöttas av följarna – efter Instagramkaos

Emilia Wahlund gick nyligen ut med att hon och pojkvännen Marcelo Peña ska bli föräldrar nästa år. Utöver fina gratulationer och kärlek så tvingades den gravida Emilia också ta emot påhopp.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Marcelo Peña, 30 och flickvännen Emilia Wahlund, 20, går i väntans tider. Det var för ett par veckor sedan som paret gick ut med att de ska bli föräldrar nästa år. 

Men trots lyckobeskedet finns det alltid onda tungor som kikar fram på sociala medier.

Det första som hände var att många skrev elaka saker till Emilia som handlade om att hon ska ha barn med Marcelo. Detta efter hans skandalomsusade säsonger i Paradise Hotel. Efter det så var det en profil som hotade Emilia med att avslöja Marcelos otrohet som ägde rum i början av parets relation. Detta gjorde att Emilia berättade om det hela själv på sin story. 

Marcelo, Emilia och lille Tonto. Bildkälla: Emilia Wahlund/Instagram

"Ja, han har varit otrogen mot mig, inte nu utan för flera månader sedan. Vi var knappt ett par då men fortfarande inte okej. Jag vet om det och vi har valt att gå vidare från det. Ingen har med det att göra förutom mig och Marcelo. Vi kan prata om det idag", skrev Emilia.

Emilias känslosamma inlägg. Bildkälla: Exonphspoiler/Instagram

Stöttas av följarna

Emilia har på sina sociala medier skrivit ut att alla påhopp och allt drama varit jobbigt för henne under graviditeten. Men efter att ha lagt upp en selfie så möttes hon av starkt stöd av följarna. 

Några av kommentarerna Emilia fått. Bildkälla: emiliawahlund/Instagram

Emilia svarar kärleksfullt tillbaka och tackar följarna för stödet. 

Läs mer: Emilia Wahlund om Marcelo Peñas otrohet: "Alla kan göra misstag"

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.