Så mycket kostar skorna från "Pretty Woman".
Så mycket kostar skorna från "Pretty Woman". - Foto: Netflix, Shutterstock, Pinterest

Nu säljs de ikoniska skorna från "Pretty Woman" – så mycket kostar de

Är du ute efter ett par nya skor? Varför inte delta i en auktion i London där klädesplagg och annan rekvisita från över 350 filmer lottas ut? Så länge du har en fet plånbok, såklart...


Ja, du läste rätt!

Nu har du chansen att buda hem några riktigt ikoniska klädesplagg. Inte bara de svarta lackstövlarna som Julia Roberts bär i den legendariska filmen "Pretty Woman", utan även Keanu Reeves kläder från "The Matrix Reloaded" och Michael J Foxs jacka i "Tillbaka till framtiden II".

455 000 kronor

Vad förväntas priset för Roberts lackstövlar landa på då? Jo, runt 113 000 till 166 000 svenska kronor. Inte något för den med halvtaskig plånbok, med andra ord.

Hade du betalat över 100 000 för dessa skor? Bildkälla: Pinterest

Det saftiga utropspriset för Keanu Reeves outfit ligger på hela 455 000 kronor. Har du en slant över? Varsågod, buda på!

350 filmer

Totalt kommer 913 klädesplagg, masker och annan rekvisita från över 350 filmer att säljas på auktionen, som går av stapeln i London, skriver New York Post.

Annan rekvisita du kan förvänta dig att hitta på auktionen är bland annat ett huvud från en utomjording från den första "Alien"-filmen. Är du sugen på att buda hem en ljussabel som varit i Ewan McGregors händer i "Star Wars episod III - Mörkrets hämnd" så kör på!

Budgivningen går att delta i både på telefon och online på Propstore.com.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!