Torsdag 28 Okt
Stockholm

Krismöte i Biggest Loser efter bröstkommentar: "Hundvalpar"

Det är i måndagens avsnitt av Biggest Loser som deltagaren Claus Nielsen, 59, konfronteras av de andra deltagarna efter att ha kallat en annan deltagares bröst för "hundvalpar".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Biggest Loser Sverige är i full gång och årets säsong har mött starka reaktioner hos tittarna. Bland annat blev det tårkalas hemma i sofforna under första avsnittet när Andreas Andersson, 27, under första avsnittet berättade att hans övervikt påverkat hans sociala liv så pass mycket att han idag knappt har några vänner.

Deltagarna har även, avsnitten igenom, kämpat sig igenom tävlingar med blod, svett och tårar vilket gör att varje avsnitt genererat starka känslor. 

Men denna gång är det helt andra omständigheter som gör att känslor rörs upp inne på slottet där deltagarna håller till. 

"Vad heter de där hundvalparna?"

Under måndagens avsnitt kommer nämligen deltagarna Andreas Andersson, 27, och Mona Eriksson, 23,  att konfrontera Claus Nielsen, 59, efter att han kallat Monas bröst för hundvalpar samt kallat Andreas för feminin.

Två av deltagarna konfronterade Claus. Bildkälla: Cmore

– Du frågade mig 'Vad heter de där hundvalparna då?' och syftade på mina bröst. Jag tog väldigt illa upp. Du har själv döttrar Claus, hade du velat att någon sa så till dem?, frågar Mona. 

– Jag förstår inte varför du hade linnet på det viset?, sa Claus.

– Ursäkta?, utrycker Andreas. 

– Mina skämt kan vara lite burdusa, säger Claus.

– Det har ju kommit kommentarer om mig också, säger Andreas. 

"Jag har bara sagt att du är feminin samt kommenterat ditt hår och dina naglar", säger Claus till Andreas. Bildkälla: Cmore

– Det är skitsnack. Jag har bara sagt att du är feminin. Dina naglar och ditt hår. Du vill ju synas så varför kan du då inte tåla en kommentar?, säger Claus.

– I dagens samhälle är synen på kvinnor, homosexuella och hela HBTQ-sfären ett problem. Saker man säger kan såra och det är inte ok, säger Mona. 

– Jag är inte perfekt, svarar Claus.

Not all heroes wear capes. Bildkälla: Cmore

Trots konfrontationen säger både Mona och Andreas att de inte tror att Claus förstår problematiken i sina uttryck. 

– Han kommer ju in i det sista att låtsas som att han förstår vad han har gjort fel men det tror jag absolut inte att han gör, säger Andreas. 

Se klipp på händelsen i spelaren ovan. Hela konfrontationen ser du i kvällens avsnitt som sänds på Kanal 7 och Cmore.

Kommentera
Kopiera länk
Dela