Lördag 21 Maj
Stockholm

Nicole Falciani skapar kaos på Instagram: "En deltagare"

Denna vecka blev det officiellt att Nicole Faclciani tar över som programledare i Paradise Hotel. Men nyheten har kommit att bli en rejäl vattendelare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var för ett par veckor sedan som Rebecca Stella, 35, skrev ut på sin Instagram att detta blir hennes sista år som programledare i Paradise Hotel. Men produktionen hittade snabbt en ny ersättare. Och det blev ingen mindre än 23-årige Nicole Falciani vilket Aftonbladet snabbt kunde avslöja

Detta blir Rebecca Stellas sista år som programledare i svenska PH. Bildkälla: Fredrik Nilsson
Nicole är ny programledare för Paradise Hotel Sverige. Bildkälla: Patricia Recourt/Viaplay

Men Nicoles nya programledarroll har väckt starka känslor – som det mesta gör i Paradise Hotel. 

Vissa anser att hon inte passar för rollen då hon är ung och inte har någon koppling till Paradise Hotel. Men andra anser att det är det som gör henne perfekt för rollen.

PH-profilen Adrian Montin var en av de som kommenterade under Paradise Hotel Sveriges Instagramkonto. Bildkälla: paradisehotelse/Instagram
"Ge henne en chans", skrev en användare. Bildkälla: paradisehotelse/Instagram

Paulina "Paow" Danielsson, 27, är också en profil som kritiserat produktionens val av ny programledare. 

"Nicole kommer att bli uppäten av deltagarna. De skulle valt någon med mer pondus. Inte någon som blivit känd för att visa magen på Instagram". 

"Produktionen borde välja Smail eller Aina som haft med TV3 att göra förut. Inte någon modebloggare som är känd för att visa magen på Instagram", skrev Paow.

Nicole själv? Hon är taggad till tänderna. 

"Nämen alltså nyp mig. Jag har i otroligt många år drömt om att jag en dag ska få möjligheten att programleda något, och nu är jag i Mexiko och får göra prick det. Känns fortfarande så overkligt. Från och med i vår kommer ni alltså se mig styra & ställa i huset. Hoppas ni är riktigt taggade!!! För det är jag"

Kommentera
Kopiera länk
Dela