Måndag 23 Maj
Stockholm

Josie Capllonch: "Mitt brazilian buttlift försvann"

Josie Capllonch har flera gånger pratat om sina plastikoperationer. Men det är en operation hon numer glömmer bort att hon gjort. Detta då hon anser att resultatet "försvunnit".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Josie Capllonch, 33, är just nu högaktuell med sin medverkan i Paradise Hotel

Josie klev i år in med Paulina "Paow" Danielsson. Bildkälla: Viafree

Det var 2019 Capllonch klev in på lyxhotellet i Mexiko för första gången – och hennes medverkan slutade i enorm succé. I sitt intro berättade Josie att hon är besatt av skönhetsingrepp och älskar allt som har med plastikkirurgi att göra. 

Idag har hon gjort brösten hela tre gånger, ett brazilian buttlift och hon är flitig användare av botox och fillers. 

Sammanlagt har hon spenderat flera hundra tusen på operationerna. Detta har blivit omskrivet av utländska medier, bland andra The Daily Mail.

Nyhetssajten The Daily Mail har skrivit om Josefins alla operationer.Bildkälla: Skärmdump Daily mail
Josie innan sina operationer. Bildkälla: The Daily Mail

Anledningen till varför Josie opererat brösten hela tre gånger är för att hon de första två gångerna gjorde dem större. Men efter att ha sett sig själv på tv 2019 tyckte hon att de var för stora – vilket gjorde att hon då valde att göra dem mindre. 

Men en operation som hon numera glömmer bort att hon gjort är sitt brazilian buttlift. Detta hände nämligen när hon nyligen gästade "Intim med Björken" med Martin Björk.

"Åt helvete onödigt"

Ingreppet betyder att du tar fett från mage och rygg och sätter det i rumpan. Men när Josie gästar "Intim med Björken" så säger hon att resultatet försvunnit. 

"Jag skulle aldrig gör det igen", säger Josie om ingreppet. Bildkälla: Youtube

– Man fettsuger sig överallt så sprutar man in det i rumpan. Men nu har det ju försvunnit då jag älskar att träna. Så det var ju åt helvete onödigt. Det gör jävligt ont så jag skulle aldrig göra det igen, säger Josie.

– Fettceller kan flytta sig så nu känns det som att allt mitt fett sätter sig på armarna så jag får dallerarmar, säger Josie.

Kommentera
Kopiera länk
Dela