Selena Gomez berättar att hon röstar för första gången i år.
Selena Gomez berättar att hon röstar för första gången i år. - Foto: Bildkälla: Stella Pictures.

Selena Gomez erkänner: "Första gången jag röstar"

Selena Gomez hoppar på tåget med kändisar som uppmanar sina fans till att rösta i presidentvalet. Hon passar även på att erkänna att detta är den första gången hon röstar och förklarar varför hon inte gjort det tidigare.


Sångerskan och skådespelerskan Selena Gomez, 28, är den sjätte mest följda personen på Instagram, med sina 194 miljoner följare.

Nu uppmanar hon, precis som många andra kändisar, sina följare till att rösta i det amerikanska presidentvalet. 

Nu berättar hon dessutom att det är första gången hon själv röstar, trots att hon i flera år tillbaka haft åldern inne. I "Voting Power Hour" med Loud Luxury berättar hon att hon tidigare inte tänkt att hennes röst skulle göra någon skillnad.

I år röstar Selena Gomez för första gången. Bildkälla: Instagram.

"Alla röster spelar roll" 

Selena säger att hon inte skäms för att erkänna att det är första gången hon röstar, men att det är viktigt att belysa att alla röster faktiskt är viktiga och spelar roll.

I en video på MOVE Texas Instagram pratar Selena om vikten av att rösta. 

– När jag var barn förstod jag inte riktigt hur allt fungerade, men nu förstår jag att vår stat (Texas) är starkare när vi röstar på representanter som kämpar för våra värderingar och avspeglar våra kommuner", säger Selena i videon

Selena Gomez uppmanar samtliga amerikaner att rösta i presidentvalet. Bildkälla: Stella Pictures.

Fler kändisar uppmanar till att rösta

Selena Gomez är inte ensam om att påminna sina följare om hur viktigt det är att göra sin röst hörd i presidentvalet. Många världskända stjärnor har valt att använda sina plattformar till att uppmana sina fans till att rösta. 

Justin Bieber, Hailey Bieber, Taylor Swift, Jaden Smith, Demi Lovato och Kendall Jenner är bara några av en stor mängd amerikanska kändisar som uppmanat sina följare till att rösta. 

"Det coolaste, hetaste, mest attraktiva du kan göra är att RÖSTA. Tack och hejdå" skriver Hailey Baldwin på Instagram.
"25 dagar kvar. Swipea upp i min story för att registrera dig för att rösta." Bildkälla: Instagram.
"Jag pratade med V Magazine om varför jag kommer rösta på Joe Biden som president." Bildkälla: Instagram.
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.