Måndag 23 Maj
Stockholm

Så delar Marcelo Peña och Emilia Wahlund upp sina pengar

Emilia Wahlund och Marcelo Peñas relation är minst sagt en het potatis just nu. Folk är verkligen nyfikna på deras förhållande vilket gör att Emilia titt som tätt väljer att ha en liten frågestund.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Marcelo Peña, 30 och flickvännen Emilia Wahlund, 20, går i väntans tider. Det var för ett par veckor sedan som paret gick ut med att de ska bli föräldrar nästa år. Bebisen beräknas komma i april 2021. 

Marcelo, Emilia och lille Tonto. Bildkälla: Emilia Wahlund/Instagram

Emilia har haft full rulle på sociala medier på grund av följarnas alla frågor om hennes och Marcelos relation. Det uppdagades även att Marcelo tidigare varit otrogen mot Emilia,vilket också genererade en våg av ris och ros från följarna. Ett tag svämmade bägaren över vilket gjorde att Emilia fick säga ifrån.

Men nu tycks det hela ha lagt sig lite, vilket gjorde henne redo för en liten frågestund på sin Instagram. 

En sak som följarna då frågade om – det var parets ekonomi. 

"Swishar inte hälften"

Emilia berättade då att hon och Marcelo inte har delad ekonomi men att de håller det på sitt eget lilla sätt. 

"Vi har inte ett gemensamt konto ännu utan vi båda har vår egen ekonomi. Men samtidigt har vi som gemensam ekonomi och kommer att dela på alla kostnader till bebis såklart. Tror vi kommer att göra ett konto där vi båda sätter in pengar varje månad. När det kommer till mat och så vidare så betalar jag ibland och han ibland. Vi är inte sånna som swishar halva summan för maten liksom", skriver hon.

Emilia berättade lite om hennes och Marcelos ekonomi. Bildkälla: emiliawahlund/Instagram

"Sen om jag köper kläder till bebis så kommer jag inte be Marcelo att swisha för halva liksom. Och likaså om han köper. Men vi kommer att dela på stora summor som vagnar och så vidare", berättar hon. 

Marcelo berättade nyligen på sin Instagram vad han gjort med sina Paradise Hotel-pengar och varför han valde att inte ge Jesper Bengtsson ett korvöre. Mer om det kan du läsa här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela