Så delar Marcelo Peña och Emilia Wahlund upp sina pengar

Emilia Wahlund och Marcelo Peñas relation är minst sagt en het potatis just nu. Folk är verkligen nyfikna på deras förhållande vilket gör att Emilia titt som tätt väljer att ha en liten frågestund.


Marcelo Peña, 30 och flickvännen Emilia Wahlund, 20, går i väntans tider. Det var för ett par veckor sedan som paret gick ut med att de ska bli föräldrar nästa år. Bebisen beräknas komma i april 2021. 

Marcelo, Emilia och lille Tonto. Bildkälla: Emilia Wahlund/Instagram

Emilia har haft full rulle på sociala medier på grund av följarnas alla frågor om hennes och Marcelos relation. Det uppdagades även att Marcelo tidigare varit otrogen mot Emilia,vilket också genererade en våg av ris och ros från följarna. Ett tag svämmade bägaren över vilket gjorde att Emilia fick säga ifrån.

Men nu tycks det hela ha lagt sig lite, vilket gjorde henne redo för en liten frågestund på sin Instagram. 

En sak som följarna då frågade om – det var parets ekonomi. 

"Swishar inte hälften"

Emilia berättade då att hon och Marcelo inte har delad ekonomi men att de håller det på sitt eget lilla sätt. 

"Vi har inte ett gemensamt konto ännu utan vi båda har vår egen ekonomi. Men samtidigt har vi som gemensam ekonomi och kommer att dela på alla kostnader till bebis såklart. Tror vi kommer att göra ett konto där vi båda sätter in pengar varje månad. När det kommer till mat och så vidare så betalar jag ibland och han ibland. Vi är inte sånna som swishar halva summan för maten liksom", skriver hon.

Emilia berättade lite om hennes och Marcelos ekonomi. Bildkälla: emiliawahlund/Instagram

"Sen om jag köper kläder till bebis så kommer jag inte be Marcelo att swisha för halva liksom. Och likaså om han köper. Men vi kommer att dela på stora summor som vagnar och så vidare", berättar hon. 

Marcelo berättade nyligen på sin Instagram vad han gjort med sina Paradise Hotel-pengar och varför han valde att inte ge Jesper Bengtsson ett korvöre. Mer om det kan du läsa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

2 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

3 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.