Lördag 21 Maj
Stockholm

Det köpte deltagarna för sina Paradise Hotel-pengar

Vad gör man egentligen efter att ha fått sig en go hacka pengar på kontot? För våra Paradise Hotel-deltagare är det sannerligen varierande.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

De senaste säsongerna av Paradise Hotel har innehållit en salig blandning av nya deltagare samt gamla legendarer. En sak har de alla i alla fall gemensamt – de är otroligt färgstarka, gillar att festa och hatar folk som är "fucking falska". 

Några av årets allstar-deltagare har varit med upp till tre-fyra gånger, men det är ingenting som gör dem mindre sugna på att åka tillbaka till lyxhotellet i Mexiko.

– Jag sa ja direkt. Jag var så otroligt taggad på att åka tillbaka för revansch, berättade Fredrik "Fimpen" Olsson i en intervju med Nyheter24

– Jag ser det alltid som en gratis semester, som förresten inte bara är gratis utan betald. Man festar, blir brun och ja, får pengar, sa Paulina "Paow" Danielsson

Men hur mycket pengar får man då som återvändande veteran? Ryktesvägen säger att summorna för en veteran nästan alltid är sexsiffrigt, men att det även beror på hur hårde deltagarna är i sina förhandlingar. 

Nyheter24 kikade med ett par av deltagarna vad PH-lönen kan komma att gå till. Och svaren var minst sagt varierande.

Helen Ablatova. Bildkälla: Fredrik Nilsson

Helen Ablatova

– Det var pengarna som gjorde att jag var med i programmet en gång till. Helt och hållet. Jag vill köpa en lägenhet i Stockholm så jag har faktiskt inte rört pengarna utan de gick direkt in på sparkontot.

Arvid Stenbäcken. Bildkälla: Fredrik Nilsson

Arvid Stenbäcken

– Jag startade detta året med ganska mycket pengar i mitt företag som jag sedan investerade i någonting som corona mer eller mindre dödade. På det så separerade jag och mitt ex så det har varit ett tufft år. 

Emma Hellström. Bildkälla: Fredrik Nilsson

Emma Hellström

– Jag fick en redig hacka pengar i år. Jag vill köpa en lägenhet i en lite finare del i Göteborg så jag sparar verkligen allt. 

Paulina "Paow" Danielsson. Bildkälla: Fredrik Nilsson

Paulina "Paow" Danielsson

– Jag reser nästan alltid. 

Fredrik "Fimpen" Olsson. Bildkälla: Fredrik Nilsson

Fredrik "Fimpen" Olsson

– Ja du, tatueringar kostar ju, det kostar att festa, det kostar att köpa en bil. Man har räkningar man har lya. Så ja, man gör väl det man tycker om.

En annan som minst sagt åkte hem från Mexiko med fickorna fulla var Marcelo Peña. Efter att ha kastat kulan framför Erica Lindbergs ögon så åkte han hem med hela 500 000 kronor (efter skatt). 

Kulan krossades på 500 000 kronor. Bildkälla: Viafree

Många har undrat vad hans pengar gått till, men detta valde han nyligen att avslöja i en Instagramvideo. I samma video berättar han även varför han inte valde att ge före detta vännen Jesper Bengtsson några pengar som han utlovat. Mer om det kan du läsa här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela