Det köpte deltagarna för sina Paradise Hotel-pengar

Vad gör man egentligen efter att ha fått sig en go hacka pengar på kontot? För våra Paradise Hotel-deltagare är det sannerligen varierande.


De senaste säsongerna av Paradise Hotel har innehållit en salig blandning av nya deltagare samt gamla legendarer. En sak har de alla i alla fall gemensamt – de är otroligt färgstarka, gillar att festa och hatar folk som är "fucking falska". 

Några av årets allstar-deltagare har varit med upp till tre-fyra gånger, men det är ingenting som gör dem mindre sugna på att åka tillbaka till lyxhotellet i Mexiko.

– Jag sa ja direkt. Jag var så otroligt taggad på att åka tillbaka för revansch, berättade Fredrik "Fimpen" Olsson i en intervju med Nyheter24

– Jag ser det alltid som en gratis semester, som förresten inte bara är gratis utan betald. Man festar, blir brun och ja, får pengar, sa Paulina "Paow" Danielsson

Men hur mycket pengar får man då som återvändande veteran? Ryktesvägen säger att summorna för en veteran nästan alltid är sexsiffrigt, men att det även beror på hur hårde deltagarna är i sina förhandlingar. 

Nyheter24 kikade med ett par av deltagarna vad PH-lönen kan komma att gå till. Och svaren var minst sagt varierande.

Helen Ablatova. Bildkälla: Fredrik Nilsson

Helen Ablatova

– Det var pengarna som gjorde att jag var med i programmet en gång till. Helt och hållet. Jag vill köpa en lägenhet i Stockholm så jag har faktiskt inte rört pengarna utan de gick direkt in på sparkontot.

Arvid Stenbäcken. Bildkälla: Fredrik Nilsson

Arvid Stenbäcken

– Jag startade detta året med ganska mycket pengar i mitt företag som jag sedan investerade i någonting som corona mer eller mindre dödade. På det så separerade jag och mitt ex så det har varit ett tufft år. 

Emma Hellström. Bildkälla: Fredrik Nilsson

Emma Hellström

– Jag fick en redig hacka pengar i år. Jag vill köpa en lägenhet i en lite finare del i Göteborg så jag sparar verkligen allt. 

Paulina "Paow" Danielsson. Bildkälla: Fredrik Nilsson

Paulina "Paow" Danielsson

– Jag reser nästan alltid. 

Fredrik "Fimpen" Olsson. Bildkälla: Fredrik Nilsson

Fredrik "Fimpen" Olsson

– Ja du, tatueringar kostar ju, det kostar att festa, det kostar att köpa en bil. Man har räkningar man har lya. Så ja, man gör väl det man tycker om.

En annan som minst sagt åkte hem från Mexiko med fickorna fulla var Marcelo Peña. Efter att ha kastat kulan framför Erica Lindbergs ögon så åkte han hem med hela 500 000 kronor (efter skatt). 

Kulan krossades på 500 000 kronor. Bildkälla: Viafree

Många har undrat vad hans pengar gått till, men detta valde han nyligen att avslöja i en Instagramvideo. I samma video berättar han även varför han inte valde att ge före detta vännen Jesper Bengtsson några pengar som han utlovat. Mer om det kan du läsa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.