Måndag 23 Maj
Stockholm

Så träffades Alice Stenlöf och Jireel: "Fick avbryta hånglet"

Det är i podden "Två meter dumheter" med Rosanna Charles och Emilio Araya som Alice Stenlöf nu berättar hur det egentligen gick till när hon och pojkvännen Jireel träffades för första gången.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var bara för någon månad sedan som Alice Stenlöf, 24, gick ut med att hon hittat kärleken i rapparen Jireel, 20. 

Innan dess hade paret smugit med sin relation, men trots det hade Alice följare lyckats luska fram att paret dejtade. På sin Youtubekanal berättade hon varför hon valt att hålla det hela hemligt. 

– Jag har ju gått och blivit kär. Jag har svårt att säga det här för det känns som att jag har ljugit för er. Jag har gått och blivit jättekär. Ni har förstått det nu. Men jag har inte velat prata om det här på YouTube för jag har velat hålla det för mig själv, sa Alice och fortsatte:

– Det blev så. Det var inte min plan. Men hur mycket av livet som planeras blir som det är tänkt ändå? Nu vet ni. Jag är väldigt lycklig, berättade Alice i vloggen.

Jireel och Alice Stenlöf är riktigt nykära. Bildkälla: Instagram/alicestenlof

På Youtubekanalen har Jireel börjat synas mer och mer och Alice filmar en hel del från deras mysiga vardag ihop. 

Men ännu har inte följarna fått veta hur de egentligen träffades – tills nu.

I veckan gästade Alice podden "Två meter dumheter"med Rosanna Charles och Emilio Araya . Det bjöds på en hel del smaskigheter och bland annat så frågade duon Alice om hur det egentligen gick till när Alice och Jireel träffades. 

– Rosanna du var ju med denna kväll. Vi var på en middag där både han och jag var. Det var mer som en utekväll och det hela slutade med lite hångel, säger Alice. 

– Ganska mycket hångel. Det var ju så pass mycket att jag typ fick agera god vän och avbryta då folk började smygfilma, säger Rosanna. 

Alice och Jireel träffades under en gemensam utekväll. Bildkälla: Youtube

– Jag har alltid tyckt att han är jättefin och vi har ju hejat på varandra innan. Vi har träffats på något event då jag satt mitt emot honom. Då visste man inte att om ett år kommer jag att vara superkär i dig, tillägger Alice.

Kärlekssagan fortsatte efter hånglet då paret började ses. 

– Vi började hänga och han kom ut till huset där jag bodde då. Ingen visste vad den andra kände men man hoppades på att det hela skulle fortsätta, säger hon. 

"Fick gå in och styra upp"

Många av oss kan relatera till när man fattat tycke för en person som man haft lite extra ögonkontakt med. 

En kväll innan paret börjat dejta så var Jireel och Alice på en gemensam fest där Rosanna också befann sig. Sällskapet körde då leken jag har aldrig. Och det var här det gick upp för alla att Alice och Jireel var intresserade av varandra. 

Alice avslöjar massor av smask i podden "Två meter dumheter". Bildkälla: Youtube

– Alla ställde frågor som "jag har aldrig druckit tequila" och annat töntigt. Jag kände att nu är det dags att jag går in och styr upp det här, berättar Rosanna. 

– Så jag sa frågor som "Jag har aldrig velat ligga med någon runt det här bordet" och typ "Jag har aldrig varit intresserad av någon ring det här bordet. Och då drack båda, och typ smygkollade på varandra, avslutar hon.

Vill du lyssna på hela det smaskiga avsnittet så kan du göra det här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela