Lördag 21 Maj
Stockholm

Phillipes känslosamma samtal med Pernilla efter Biancas abort

Bianca Ingrosso gravid
Bianca Ingrosso berättar om den jobbiga aborten. Foto: Stella Pictures/Dplay

Det är i Wahlgrens värld som Bianca Ingrosso gick ut med att hon nyligen genomgick en väldigt jobbig abort. Detta då hon innerst inne ville behålla barnet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

I ett av de senaste avsnitten av Wahlgrens värld som nyligen släppts på Dplay berättade Bianca Ingrosso, 25, att hon blev gravid för några månader sedan. Hon själv blev väldigt glad och ville behålla barnet – men det ville inte pojkvännen Phillipe Cohen, 26. Detta då han inte kände att deras relation var redo för ett barn. 

Bianca berättade att hon bokade in en tid för abort och att Pernilla Wahlgren, 52, och Phillipe skjutsade henne och väntade i bilen utanför kliniken. De fick nämligen inte följa med in på grund av rådande pandemi. 

Bianca träffar sin bästa vän och kollega Lovisa Worge på en lunch och berättar då om hela händelseförloppet. Bildkälla: Dplay

Men när Bianca satt med barnmorskan och skulle till att göra aborten så klarade hon inte av det. 

– Jag kände att jag... jag kan inte göra det här, berättade hon. 

Barnmorskan hade då sagt till Bianca att det var bättre att de bokade en ny tid och att hon då inte behövde dyka upp om hon ångrat sig. 

"Jag ville inte", berättar Bianca. Bildkälla: Dplay

– Jag gick ut till mamma och Phillipe och vi åkte hem, fortsatte hon. 

Men vid andra besöket gick hon igenom med aborten vilket skulle komma att bli väldigt jobbigt. 

"Vet inte vad jag ska säga"

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld sitter en oroad Pernilla vid telefonen och undrar hur det hela har gått. Hon ringer upp för att prata med Phillipe. 

"Jag finns här", sa Pernilla. Bildkälla: Dplay

– Hur mår hon, frågar Pernilla. 

– Hon ligger och sover nu. Det var så klart jobbigt för henne. Lovisa var med också. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag sitter bredvid henne nu när hon sover och vet inte riktigt vad jag ska göra, säger Phillipe. 

– Säg till vad ni än behöver. Jag finns här, säger Pernilla. 

Pernilla säger sedan att hon verkligen kan se Bianca och Phillipe som föräldrar men att de måste ta reda på hur de fungerar som par först. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela