Sängen går sönder under Josies heta natt i Paradise Hotel

Det är i kvällens Paradise Hotel som Josie Capllonch och Benjamin Stenfeldt myser till det lite extra. Ja, de har det faktiskt så pass mysigt att sängen går sönder.


I år har tittarna fått följa en minst sagt rungande säsong av Paradise Hotel – och ännu är den inte över. 

I säsongen har det spelats hårdare än någonsin och deltagare har en efter en kastats ut med huvudet före. Det har festats, skrattats, bråkats och guppats en hel del täcken. 

En som haft lite rajtan tajtan inne på hotellet är Josie Capllonch, 33. I en intervju med Nyheter24 berättade hon att hon skulle komma att få känslor för en viss person där inne – vilket skulle komma att bli Benjamin Stenfeldt.

Josie Capllonch. Bildkälla: Fredrik Nilsson

– Jag kommer att få känslor för en person, ja. Och ja.. jag kommer att ha sex. Men denna gång är det lite mer... känsloladdat sex för min del, berättade hon då.

Benjamin och Josie hade lite "bomchicka wa wa" vilket resulterade i en trasig säng. Bildkälla: Viafree

Och i kvällens avsnitt – ja då blir det så pass mycket "bomchicka wa wa" att Benjamin och Josie har sönder sängen. 

– Vi möblerade om, skämtar Benjamin. 

Men det hela slutade med mycket skratt. 

Se spektaklet i spelaren ovan. 

Paradise Hotel ser du på Viafree och Viaplay. 

Tidigare i veckan berättade Alexandra Nord om skräcknätter inne på hotellet då hon tvingades gömma sig i källaren och vid ett par tillfällen – lämna hotellet. Mer om det kan du läsa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

idag 05:58
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.