Torsdag 2 Dec
Stockholm

Annica Englund läggs in för operation

Annica Englund har under de senaste veckorna berättat om den jobbiga tiden efter sina missfall. Under onsdagen efter sitt läkarbesök fick hon beskedet att hon skulle läggas in för operation.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Annica Englund, 30, har under de senaste veckorna valt att prata väldigt öppet och ärligt om att hon och pojkvännen Elias Lindholm, 25, kämpar för att få barn. 

Annica har under loppet av bara ett par månader tvingats gå igenom tre missfall vilket varit en otroligt jobbig tid för henne. Mer om det kan du läsa här.

Hon berättade då på sina sociala medier att hon och pojkvännen valt att starta en utredning på en privatklinik för att se så att allt står rätt till i kroppen. Detta då hon även tappat väldigt mycket blod efter senaste missfallet.

Men under gårdagen så skrev hon ut ett Instagraminlägg där hon berättar att hon fått lite dystra nyheter. Läkarna hade nämligen hittat någon slags klump i livmodern som egentligen inte ska vara där. 

– De hittade en klump i livmodern som egentligen inte ska vara där och de misstänker att det är den som gjort att det har kommit så mycket blod. Då de är osäkra på vad det är så ska jag ta fler blodprov samt ultraljud och sedan åka tillbaka imorgon för att se resultaten, skrev Annica. 

Och mycket riktigt så åkte hon tillbaka till sjukhuset under onsdagen. 

Men det skulle då snabbt visa sig att Annica skulle bli inlagd för operation. Hon valde då att uppdatera sina följare om läget och skrev ut att hon nu fått ta ett covid-19-test och lagts in på sjukhuset i Gävle.

Vi håller tummarna för att det hela går bra!

Kommentera
Kopiera länk
Dela