Torsdag 2 Dec
Stockholm

Så träffade Charlotte Perrelli maken Anders: "Jättemärkligt"

Så träffades Charlotte och Anders.
Så träffades Charlotte och Anders. Foto: Instagram

Charlotte Perrelli är en av Sveriges mest kända artister. Idag har hon fyra barn och är gift med maken Anders, som hon träffade på ett lite annorlunda sätt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I senaste avsnittet av Hellenius hörna bjuder David Hellenius in artisten Charlotte Perrelli för att prata om bland annat hennes sökande, se henne uppträda men även diskutera den otroliga berättelsen om hur hon träffade sin man Anders.

"Jättekonstigt"

Paret har idag varit gifta i fem år, men hur deras kärlekshistoria inleddes hör kanske inte riktigt till det normala:

– Jättekonstigt, hela den grejen är ju jättemärklig, inleder Perrelli och fortsätter:

– Det var vid ett väldigt speciellt tillfälle i mitt liv. Jag var i Spanien med mina barn, själv. Och när man sitter på kvällarna när barnen sover så får man ju lite tid över, så då satt jag och kollade Facebook och så. Då gick jag tillbaka några veckor och kollade i meddelanden och för tre veckor sedan då så hade jag ett meddelande från Anders. 

Anders och Charlotte. Bildkälla: Instagram

"Inte in the mood"

Hon berättar att hon blev imponerad av hans välformulerade och seriösa meddelande. Hon bestämde sig där och då för att svara, även om hon fortfarande inte riktigt var så nyfiken.

Anders hade då skrivit och frågat Charlotte om de inte skulle ses på en fika, något hon inte var intresserad av där och då.

– Jag såg ju hur han såg ut och han såg bra ut, absolut. Men jag var inte in the mood för det och jag var inte där mentalt.

Pratar om det

Hellenius frågar henne om hon någonsin stannar upp och funderar på att hon gift sig med sin stalker, vilket får artisten att brista ut i skratt:

– Ja, ganska ofta. Nej men det händer att vi snuddar vid det och funderar över vad som hade hänt om vi inte vågat.

Kommentera
Kopiera länk
Dela