Angelica Blick rasar på Paradise Hotel: "Inte ok för fem öre"

Influensern Angelica Blick rasar mot Paradise Hotel-produktionen efter måndagens avsnitt.


Årets Paradise Hotel-säsong har minst sagt levererat mycket av allt och i kommentarsfältet på svenska PH:s Instagram har många tittare skrivit att detta varit en av de bästa säsongerna hittills. 

Årets deltagare har spelat spelet för glatta livet och en efter en åker de ut med huvudet före.

Men fortfarande så fortsätter produktionen att skicka in nya deltagare för att röra om i grytan och sist in var ingen mindre än Fredrik ”Fimpen” Olsson

Fimpen gör comeback i Paradise Hotel. Bildkälla: Viafree

Fredrik blev en riktig tittarfavorit förra åtets säsong då han har ett stort hjärta och enligt tittarna känns som en väldigt varm och snäll person

I årets intro stegade han in under skolveckan som ”klassens värsting”. I sitt intro så späddes rollen på en del då det i sketchen visades hur han kastade sudd, bröt sönder glasögon och härjade runt.

Någon som reagerade starkt på detta var influensern Angelica Blick

Angelica kritiserar produktionen. Bildkälla: Stella Pictures

På sin Instagram skrev hon att det är fel av produktionen att promota mobbing och att de ska ”göra om och göra rätt”.

"Mobbing är ingenting annat än vidrigt och fel. Detta är kritik mot programmet och inte mot killen i sig. Men nej, gör om gör rätt", skriver hon bland annat.

Bild från Angelicas Instagram. Bildkälla: angelicablick/Instagram

Presschef Susanne Nylén svarar att det absolut inte var produktionens mening att promota mobbing och att de ber om ursäkt om någon tagit illa upp. 

– Introduktionsfilmerna till våra deltagare är ofta uppskruvade och förstärker en karaktär som ska göra entré på hotellet. Ibland kan vi kliva fel eller gå för långt. Det är aldrig vår avsikt att uppfattas som stötande. Vi ber om ursäkt i fall någon tagit illa vid sig. Mobbing är aldrig okej och något vi tar kraftigt avstånd ifrån det, säger hon till Nyheter24.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.