Angelica Blick rasar på Paradise Hotel: "Inte ok för fem öre"

Influensern Angelica Blick rasar mot Paradise Hotel-produktionen efter måndagens avsnitt.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Årets Paradise Hotel-säsong har minst sagt levererat mycket av allt och i kommentarsfältet på svenska PH:s Instagram har många tittare skrivit att detta varit en av de bästa säsongerna hittills. 

Årets deltagare har spelat spelet för glatta livet och en efter en åker de ut med huvudet före.

Men fortfarande så fortsätter produktionen att skicka in nya deltagare för att röra om i grytan och sist in var ingen mindre än Fredrik ”Fimpen” Olsson

Fimpen gör comeback i Paradise Hotel. Bildkälla: Viafree

Fredrik blev en riktig tittarfavorit förra åtets säsong då han har ett stort hjärta och enligt tittarna känns som en väldigt varm och snäll person

I årets intro stegade han in under skolveckan som ”klassens värsting”. I sitt intro så späddes rollen på en del då det i sketchen visades hur han kastade sudd, bröt sönder glasögon och härjade runt.

Någon som reagerade starkt på detta var influensern Angelica Blick

Angelica kritiserar produktionen. Bildkälla: Stella Pictures

På sin Instagram skrev hon att det är fel av produktionen att promota mobbing och att de ska ”göra om och göra rätt”.

"Mobbing är ingenting annat än vidrigt och fel. Detta är kritik mot programmet och inte mot killen i sig. Men nej, gör om gör rätt", skriver hon bland annat.

Bild från Angelicas Instagram. Bildkälla: angelicablick/Instagram

Presschef Susanne Nylén svarar att det absolut inte var produktionens mening att promota mobbing och att de ber om ursäkt om någon tagit illa upp. 

– Introduktionsfilmerna till våra deltagare är ofta uppskruvade och förstärker en karaktär som ska göra entré på hotellet. Ibland kan vi kliva fel eller gå för långt. Det är aldrig vår avsikt att uppfattas som stötande. Vi ber om ursäkt i fall någon tagit illa vid sig. Mobbing är aldrig okej och något vi tar kraftigt avstånd ifrån det, säger hon till Nyheter24.

/