Följarna rasar efter detaljen i Alice Stenlöfs matvideo

Det blev minst sagt liv i luckan efter att Alice Stenlöf gästat Klara "TanBy" Elvgrens Youtubekanal där de filmade en mukbang. "Kunde knappt kolla klart", skriver en användare.


Det var tidigare i veckan som Alice Stenlöf och Lucas Armando Feola gästade Klara "TanBy" ElvgrensYoutubekanal där gänget spelade in en så kallad mukbang. En mukbang går ut på att det äts massa mat samtidigt som profilerna pratar med varandra eller svarar på frågor. 

Klara spelade nyligen in en mukbang tillsammans med Lovisa "Lojsan" Wallin och systrarna Janni och Michaela Déler. Videon blev väldigt omtyckt och Klaras följare skrev att de gärna vill att Klara ska bjuda in fler profiler till mukbangs. 

Tjejerna gottade ned sig i mycket smaskigt skvaller och grillningar. Bildkälla: Youtube

Men just denna video fick inte de reaktioner som man kanske väntat. Följarnas fokus hamnade nämligen någon helt annanstans: nämligen på att Alice nallar av Klaras mat.

Följarna såg rött av Alice smakande. Bildkälla: Youtube
Alice med Klaras tallrik. Bildkälla: Youtube

Det har nu haglat in kommentarer om att Alice äter upp Klaras mat, men enligt Klara så hade gänget valt att köpa olika rätter så de kunde dela. 

Alice har inte kommenterat följarnas kritik. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

1 timme sedan
Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.