Nu har Biancas fans siktat in sig Phillipe Cohen

- 02/12/2020, 13:01

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har inte synts till på varandras sociala medier vilket nu gjort att Biancas fans lever rövare i Phillipe Cohens kommentarsfält.

Ja, det har minst sagt varit ett hektiskt år för Bianca Ingrosso, 25, Hon har arbetat hårt med både varumärket CAIA (som efter en miljonaffär gjort henne ekonomiskt oberoende), släppt kollektioner, suttit som jury i TALANG och fortsatt göra succé på sina sociala medier. 

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures

Utöver det uppdagades det nyligen i Wahlgrens värld att Bianca tidigare i år genomgick en väldigt jobbig abort. Det hela blev otroligt känslosamt då hon egentligen ville behålla barnet – men det ville inte Phillipe. 

I efterhand har hon sagt att det hela var rätt beslut men att hon ofta tänker på hur det hela kunde ha blivit, 

– Jag ska vara gravid om ett år. Med eller utan Phillipe så ska jag vara gravid, berättade hon i Wahlgrens värld. 

Haft det tufft

Bianca har på sina sociala medier berättat att hon inte så mått så bra den senaste tiden och att hon och Phillipe haft det väldigt tufft. I Wahlgrens värld berättade hon även att dom bråkat så våldsamt att grannarna tillslut kommit och knackat på då de hört Bianca skrika och smälla i dörrar. 

– Vi har haft en väldigt tuff period. Men ni vet hur det är med förhållanden. Det går upp och det går ned, sa hon då.

Någonting som följarna märkt av under den senaste månaden är att Phillipe helt försvunnit från Biancas sociala medier. Han syns istället dona på med sin Youtubekanal och pendla mellan Göteborg och Stockholm. 

Phillipe har en egen Youtubekanal där han lagar mat. Bildkälla: Youtube

Under Biancas frågestunder haglar det in frågor om hur det egentligen står till mellan henne och Phillipe. Det enda Bianca svarat är att hon inte är singel. 

Men nu har följarna börjat rikta sin fokus mot Phillipe. På hans Youtubekanal där han lagar mat har det även där börjat trilla in frågor om relationen till Bianca.

Men Phillipe tycks ta det hela med en klackspark och har valt att inte svara på frågorna. 

Några av kommentarerna på Phillipes Youtubekanal. Bildkälla: Youtube

De enda frågorna han svarar på är när det gäller matlagning.