Därför vill inte Patrik se årets Paradise Hotel tillsammans med Erica

Patrik Ekblom och Erica Lindberg blev ett kärlekspar efter sin medverkan i Paradise Hotel. Men att titta på säsongen tillsammans – det kan de inte.


Årets Paradise Hotel-säsong har minst sagt levererat mycket av allt och i kommentarsfältet på svenska PH:s Instagram har många tittare skrivit att detta varit en av de bästa säsongerna hittills. Årets deltagare har spelat spelet för glatta livet och en efter en åker de ut med huvudet före.

En som spelat hårt i år och ännu hållit sig kvar är Patrik Ekblom som kom in som brandman för ett par veckor sedan. Patrik fattade snabbt tyckte för Erica Lindberg och paret inledde en förälskelse inne i huset. Men något hanky panky – det har det inte blivit. 

Patrik berättar att han och Erika inte kan se programmet tillsammans. Bildkälla: Youtube

– Jag har lovat min pappa att inte ligga denna säsong, har Erica berättat inne på hotellet.

Det är Ericas tredje tur till Paradise Hotel. Bildkälla: Fredrik Nilsson

Men efter säsongen fortsatte Erica och Patrik att ses och de är idag ett par och bor ihop. 

Man kan då tänka sig att de ligger och kikar på sin fina kärleksberättelse tillsammans på kvällarna – men så är inte fallet. 

I Expressens Q/A med Ellinor Svensson berättar nu Patrik att han och Erica inte kan se programmet tillsammans då det lätt blir missförstånd. 

– Jag vill inte se det tillsammans då Erica säger exakt vad hon tänker så fort hon får upp en tanke i huvudet.  Det kan bli väldigt fel. Jag tycker att bättre att vi ser det på två olika håll, smälta in det och sedan prata om det, säger Patrik. 

– Det var framförallt i början som det var svårt att förbereda henne på att nu kommer det att visas saker som hon kanske inte vet eller har sett, säger Patrik. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

2 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.