Arvids ord avgjorde finalen av Paradise Hotel: "Han viskade det"

- 09/12/2020, 17:06 -

Det var under onsdagen som årets Paradise Hotel-final gick av stapeln och det sannerligen ett dramatiskt slut.

Årets säsong av Paradise Hotel har kommit till sitt slut. 

Täcken har guppat, drinkar har druckits (och kastats) , känslor har flödat, spelet har spelats och knivar har huggits i ryggar. Deltagarna har spelats hårdare än någonsin tidigare och de har kastat ut varandra med huvudena före. 

Det sista som hände dagen innan final var att Patrik Ekblom ställde sig bredvid Tanja Kallin istället för bakom Diana Moseni som varit hans partner hela säsongen igenom. Diana valde då Sebastian Månsson som ny partner. 

Efter en klar majoritet under sista parceremonin så vann Sebastian och Diana. De lovade varandra dyrt och heligt att de inte skulle kasta kulan under kulceremonin. Men så skulle det inte komma att sluta. 

– Jag svär på min sjuka morfar att jag inte kommer att kasta den, sa Sebastian till Diana. 

Men trots de tunga orden så valde Sebastian att kasta på 150 000 kronor. Detta gjorde att Diana fick åka hem lottlös medan resten av deltagarna fick dela på resterande 350 000 kronor. 

Diana fick kulan krossad rakt framför ögonen. Bildkälla: Viafree

Men om Sebastian ändå skulle kasta – varför kastade han den redan på 150 000 så 350 000 gick till de andra deltagarna? Varför inte vänta och få mer pengar i egen ficka?

Jo. Det finns faktiskt en väldigt tydlig förklaring till det. 

Arvid har stöttat Diana säsongen igenom. Bildkälla: Viafree

– Jag hörde att Arvid viskade till Diana innan kulceremonin, att jag skulle kasta den på 250 000. Jag tänkte då att Diana skulle kasta den på 200 000. Detta gjorde att jag valde att kasta den ytterliga 50 000 kronor tidigare, berättar Sebastian i en intervju med Nyheter24

– Nu i efterhand vet jag ju att hon inte tänkte kasta, men det visste jag ju inte då, avslutar han.

Finalen av Paradise Hotel 2020 ser du på Viafree och Viaplay.

Läs mer: 

Efter den krossade kulan – fick Diana några pengar av Sebastian?