Därför hade deltagarna vakter under finalkvällen av Paradise Hotel

Det var under onsdagen som finalen av Paradise Hotel gick av stapeln. Vinnarna blev Diana Moseni och Sebastian Månsson. Men finalkvällen blev inte som deltagarna tänkt sig.


Det var under onsdagen Paradise Hotel 2020 avgjordes. Och det sista avsnittet blev mer dramatiskt än någonsin. 

Efter en klar majoritet under sista parceremonin så vann Sebastian Månsson och Diana Moseni. De lovade varandra dyrt och heligt att de inte skulle kasta kulan under kulceremonin.

Men trots de tunga orden så valde Sebastian att kasta på 150 000 kronor. Detta gjorde att Diana fick åka hem lottlös medan resten av deltagarna fick dela på resterande 350 000 kronor. 

Diana fick kulan krossad rakt framför ögonen. Bildkälla: Viafree

Sebastian berättade senare att han lovat det gamla gänget att kasta kulan. 

"Du får vår röst om du kastar kulan", sa några från de andra gänget. Bildkälla: Viafree

Efter det hela så skålades det i bubbel och kamerorna stängds av. 

Efter flera veckor instängda så fick de sista deltagarna komma ut i friheten. Bildkälla: Viafree
i bakgrunden ser man deltagarna skåla i bubbel och man får som tittare känslan av att det vankas festligheter. Bildkälla: Viafree
Fimpen och Erica skålade glatt. Bildkälla: Viafree

Tidigare säsongers deltagare har berättat att det vankats finalfest efter den sista kulceremonin. Detta för att dansa ut ännu en lyckad säsong. Men detta år blev det ingenting i närheten av det. 

Enligt en av deltagarna som väljer att vara anonym så fick gänget dela på sig för att sova på två olika hotell. Väl där fick de vakter som enligt deltagaren skulle hålla koll på att de inte gav sig ut och festade utan lov. 

– Vi fick ha babysitters medan produktionen hade en egen avskedsfest. Det kändes faktiskt ganska surt, berättar hon för Nyheter24

I vinnarintervjun berättade Diana och Sebastian att de under finalkvällen fick höra av de andra deltagarna som varit kvar i Mexiko, att de flertalet gånger smugit ut från sina hotell och festas loss i staden – trots att de inte fått. 

Läs mer: 

Efter den krossade kulan – fick Diana några pengar av Sebastian?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!