Nicole Falcianis chockerande ord om Paradise Hotel-inspelningen

- 14/12/2020, 14:57 -

Nicole Falciani väljer i sin senaste video att svara på en rad frågor om Paradise Hotel som hon just nu är och spelar in i Mexiko.

Nicole Falciani, 23, är i skrivande och spelar in nästa års säsong av Paradise Hotel. Trots pandemitider bestämde sig produktionen för att testa hela produktionen för covid-19 för att sedan slussa iväg dem till Mexiko. 

Nicole har på sina sociala medier publicerat en rad videos där hon festar loss med produktionen – vilket hennes följare under rådande omständigheter tyckte var "så där". 

Nicole Falciani har festat loss i Mexiko. Bildkälla: Instagram/nicolefalciani

“Har fått lite frågor hur jag tänker kring att festa samt vara nära andra människor under pandemin. Jag kan börja med att säga att jag är i Mexiko för att programleda Paradise Hotel. Jag samt hela produktionen är i karantän här. Vi bor helt själva på ett hotell och vi rör oss enbart mellan vårt hotell och PH-huset. Vi är alltså helt isolerade. Utöver det tar vi tempen varje dag och tar flertalet Corona-tester. Därför kan vi exempelvis umgås tätt och festa. Jag är mer isolerad och säker här än jag hade varit hemma”, skrev hon ut till de oroliga följarna.

Mellan fest, sminkning och synkar passade Nicole nyligen på att spela in en video där hon besvarar sina följares frågor om Paradise Hotel. Bland annat fick hon en fråga om vad hon anser om Paulina "Paow" Danielssons hårda ord kring hennes programledarroll. 

"Har man ingenting bra att säga så ska man hålla käften", säger Nicole i videon. Bildkälla: Youtube

– Jag bryr mig 0 om Paow. Själv anser jag att om du inte har någonting bra att säga så ska man hålla käften, säger Nicole i videon. 

Hon avslöjar sedan en annan liten hemlighet som inte alla har koll på – nämligen hur lång en parceremoni egentligen är. 

I programmen är ceremonierna nämligen bara omkring 10 minuter. Men det är långt ifrån verkligheten. 

– Jag är på plats i omkring fyra timmar då jag ska bli sminkad, öva in manus, bli myggad och så vidare. Men det som spelas in tar väl omkring två timmar. Så det är verkligen mycket längre tid än vad man får se på tv, berättar hon.