Stockholm

Paradise Hotel: Tanjas ord om Diana efter mobbningsanklagelserna

Det har varit en het diskussion mellan Diana Moseni och resten av årets Paradise Hotel-deltagare. Nu tar Tanja Kallin bladet från munnen och berättar hur det ligger till mellan de forna vännerna.


Läs mer

Efter en händelserik säsong med många intriger och mycket kärlek blev det klart att Sebastian Månsson och Diana Moseni stod som vinnare.

Allt verkade vara frid och fröjd mellan deltagarna som funnit vänskaper i huset, men efter säsongens slut verkar dramat ha pågått ändå – denna gång ute i det offentliga.

Både Tanja och Diana var med i startfemman. Bildkälla: Instagram

Umgås inte i verkligheten

Det är bland tittarfavoriterna Diana och Tanja Kallin som det kylar lite. Sedan säsongen är det många tittare som lagt märke till att tjejerna varken umgås i verkligheten eller följer varandra på sociala medier.

Tidigare har Diana öppnat upp sig om att hon inte fick det stöd hon förväntat sig efter programmet av de spelare som stod henne närmst, bland andra Tanja.

– Grejen är ju att vi var så nära där inne i huset, och jag trodde att den vänskapen skulle hålla i hela livet. Men det man inte får glömma är att det är ett år sedan som vi kom hem, säger Tanja i en Youtube-video.

"Kom som en chock"

Hon fortsätter förklara att det hela troligtvis grundar sig i ett tjafs som Diana och Josie hade under pressträffen. Josies taskiga attityd fortsatte även där, varpå Diana meddelade Tanja att hon inte funnits där tillräckligt.

– Det kom som en chock för mig när hon sa att jag inte funnits där för henne. Jag har sagt ifrån till privatpersoner om de lagt upp något, jag har funnits där för henne, jag har liksom gjort det jag kan. Men hon har någonstans alltid sett det man inte har gjort.

"Hängt ut folk"

Enligt Tanjas berättelse valde sedan Diana att hänga ut folk efter att Josie varit på henne. Däribland Tanja, PatrikMikiBlomman och Erika.

– Även om hon nu vill gömma sig bakom att hon aldrig hängt ut oss så har hon ju sagt "mina "så kallade" vänner". Lägger man ihop ett plus ett så blir det två och alla förstod tydligen vilka hon menade, för min inkorg var full, eller allas inkorgar var fulla.

Konfronterade Diana

Droppen kom för Tanja när Diana i Studio Paradise säger att det inte fanns någon som fanns där för henne i huset förutom Arvid. I en konversation på Instagram säger Diana upp vänskapen med Tanja, som inte förstår någonting.

– Hon har bett både mig, Patrik, Blomman och Miki försvinna ur hennes liv. En person som vill vara ansiktet utåt för mobbning ska inte sitta i sina livesändningar och snacka skit om folk och trycka ned folk. Jag är så trött på att vara tyst för jag har varit det så länge. Vi är absolut inte vänner idag. Nu har ni äntligen fått höra min story, avslutar hon i klippet.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.