Så träffades Denise Desmond och Oliver Hunt – kritiserades av Bianca Ingrosso

Det har varit väldigt mycket tissel och tassel kring Antonija Mandir och Oliver Hunt de senaste veckorna. Det många glömt är hur Oliver och exet Denise träffades från första början. och att Bianca Ingrosso var med på ett litet hörn.


Det var för ett par månader sedan som det nystades fram via Instagramkontot Exonphspoiler att profilerna Antonija Mandir och Oliver Hunt dejtar. Paret har nu synts tillsammans på olika Instagramstories där de äter ute tillsammans med vänner och myser hemma hos varandra. 

Men det hela har inte gått helt smärtfritt då Oliver Hunts ex-flickvän Denise Desmond hävdar att Antonija skött det hela väldigt osnyggt. Detta då Denise menar att hon funnits där för Antonija under hennes uppbrott från Jack Stengel-Dahl, som hon även menar är god vän med Oliver. 

Romansen som just nu engagerar alla. Bildkälla: Instagram

Men enligt Antonija så är hon och Denise samt Oliver och Jack ingenting mer än bekanta.

Denise skrev ut på sin Instagram  att hon är besviken på Antonija då hon hävdar att hon ska ha funnits där för henne efter Antonijas uppbrott från Jack Stengel-Dahl .

"Känns bara pinsamt att jag gett henne massa av kärlek och omtanke i veckor efter hennes break up från Jack – och att jag då inte visste att hon träffade mitt ex och min dotter. Jag  skäms och känner mig bara dum. Men jag önskar dom all lycka och hoppas att hon är snäll mot Leona", skrev hon som svar. 

"Leona kommer hem och säger att hon har sovit i Antonijas säng", skriver Denise. Bildkälla: denisedesmond/Instagram

I en Youtubevideo har nu Denise vidare gått ut och pratat om att hon känner sig besviken på Oliver och hävdar att han inte tar det ansvar som han bör för över deras gemensamma dotter. 

Varken Antonija eller Oliver har svarat på Denise video. Antonija publicerade dock strax efter att hon mottagit mordhot från följare. Mer om det kan du läsa här.

Men hur träffades egentligen Oliver och Denise första gången? Jo, det var nämligen i ett tv-program. 

Lämnade sin tjej för Denise

2017 var både Antonija, Oliver och Denise iväg och spelade in olika tv-program. Antonija var med i Ex on the beach där hon träffade Jack. Oliver och Denise var med i Temptation Island där Oliver gick in tillsammans med sin dåvarande flickvän Kristina Brorssons

Paret började sakta men säkert att glida isär under sin medverkan för att slutligen göra slut under programmets sista avsnitt.  Paret hade tidigare haft ett långdistansförhållande och valde därför att vara med som ett "test". 

I programmet så bor man som par på varsitt håll under flera veckors tid och under tiden skickas det in massa heta singlar till båda parter för att "fresta" deltagarna. 

En av singlarna som skickades in till killarna var Denise. Och snabbt slog det gnistor mellan henne och Oliver som blev tillsammans efter att kamerorna stängts av. 

Under sista avsnittet gjorde Oliver slut med Kristina. 

Oliver var med under samma säsong som Annica och Marcelo samt Jesper Bengtsson. Bildkälla: Dplay
Under sista avsnittet gjorde paret slut. Bildkälla: Dplay

Trots kärlekens bjällror så mötte Oliver kritik från tittare. Någon som var kritisk till hur O skötte det hela var Bianca Ingrosso. Detta gick hon ut och uttalade sig om på sociala medier. 

Bianca gav Oliver kritik för hur han skötte sitt uppbrott. Bildkälla: Stella Pictures


Mer om det kan du läsa här. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.