Onsdag 27 Okt
Stockholm

Så träffades Denise Desmond och Oliver Hunt – kritiserades av Bianca Ingrosso

Det har varit väldigt mycket tissel och tassel kring Antonija Mandir och Oliver Hunt de senaste veckorna. Det många glömt är hur Oliver och exet Denise träffades från första början. och att Bianca Ingrosso var med på ett litet hörn.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var för ett par månader sedan som det nystades fram via Instagramkontot Exonphspoiler att profilerna Antonija Mandir och Oliver Hunt dejtar. Paret har nu synts tillsammans på olika Instagramstories där de äter ute tillsammans med vänner och myser hemma hos varandra. 

Men det hela har inte gått helt smärtfritt då Oliver Hunts ex-flickvän Denise Desmond hävdar att Antonija skött det hela väldigt osnyggt. Detta då Denise menar att hon funnits där för Antonija under hennes uppbrott från Jack Stengel-Dahl, som hon även menar är god vän med Oliver. 

Romansen som just nu engagerar alla. Bildkälla: Instagram

Men enligt Antonija så är hon och Denise samt Oliver och Jack ingenting mer än bekanta.

Denise skrev ut på sin Instagram  att hon är besviken på Antonija då hon hävdar att hon ska ha funnits där för henne efter Antonijas uppbrott från Jack Stengel-Dahl .

"Känns bara pinsamt att jag gett henne massa av kärlek och omtanke i veckor efter hennes break up från Jack – och att jag då inte visste att hon träffade mitt ex och min dotter. Jag  skäms och känner mig bara dum. Men jag önskar dom all lycka och hoppas att hon är snäll mot Leona", skrev hon som svar. 

"Leona kommer hem och säger att hon har sovit i Antonijas säng", skriver Denise. Bildkälla: denisedesmond/Instagram

I en Youtubevideo har nu Denise vidare gått ut och pratat om att hon känner sig besviken på Oliver och hävdar att han inte tar det ansvar som han bör för över deras gemensamma dotter. 

Varken Antonija eller Oliver har svarat på Denise video. Antonija publicerade dock strax efter att hon mottagit mordhot från följare. Mer om det kan du läsa här.

Men hur träffades egentligen Oliver och Denise första gången? Jo, det var nämligen i ett tv-program. 

Lämnade sin tjej för Denise

2017 var både Antonija, Oliver och Denise iväg och spelade in olika tv-program. Antonija var med i Ex on the beach där hon träffade Jack. Oliver och Denise var med i Temptation Island där Oliver gick in tillsammans med sin dåvarande flickvän Kristina Brorssons

Paret började sakta men säkert att glida isär under sin medverkan för att slutligen göra slut under programmets sista avsnitt.  Paret hade tidigare haft ett långdistansförhållande och valde därför att vara med som ett "test". 

I programmet så bor man som par på varsitt håll under flera veckors tid och under tiden skickas det in massa heta singlar till båda parter för att "fresta" deltagarna. 

En av singlarna som skickades in till killarna var Denise. Och snabbt slog det gnistor mellan henne och Oliver som blev tillsammans efter att kamerorna stängts av. 

Under sista avsnittet gjorde Oliver slut med Kristina. 

Oliver var med under samma säsong som Annica och Marcelo samt Jesper Bengtsson. Bildkälla: Dplay
Under sista avsnittet gjorde paret slut. Bildkälla: Dplay

Trots kärlekens bjällror så mötte Oliver kritik från tittare. Någon som var kritisk till hur O skötte det hela var Bianca Ingrosso. Detta gick hon ut och uttalade sig om på sociala medier. 

Bianca gav Oliver kritik för hur han skötte sitt uppbrott. Bildkälla: Stella Pictures


Mer om det kan du läsa här. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela