Lördag 8 Maj
Stockholm

Bianca Ingrosso rasar på Temptation Island-Oliver: "Hoppas du bad om ursäkt"

Det var under gårdagen som säsongsavslutningen av Temptation Island Sverige ägde rum. Och efteråt haglade tittarnas reaktioner på sociala medier. En som reagerade starkt, det var Bianca Ingrosso.

Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under söndagen som uppgörelsen i Temptation Island ägde rum. Och slutspelet av Oliver Hunts och Kristina Brorssons förhållande visades upp. 

Paret började sakta men säkert att glida isär under sin medverkan för att slutligen göra slut under programmets sista avsnitt.  Paret hade tidigare haft ett långdistansförhållande och valde därför att vara med som ett "test". 

En bidragande faktor till uppbrottet mellan Oliver och Kristina var även att Oliver blev kär i Denise Desmond inne i huset och tittarna har kunnat följa förälskelsen växa fram på tv. På sociala medier har många tittare och fans hyllat den framväxande kärleken mellan deltagarna.

Men Temptaion-crushen gick inte hem i allas ögon. I alla fall inte när det kom till hanteringen av den. 

"Hoppas du bad om ursäkt"

Under det sista avsnittet fick deltagarna träffas för en sista så kallad "Bondfire" för att prata ut. De konstaterar att deras förhållande kanske inte går att rädda. Sedan kramar de varandra och skiljs åt. 

Efter finalen publicerade Oliver en bild på honom och Denise och gav sin offentliga kärleksförklaring. 

"Det blev vi tillslut", skrev Oliver till bilden på honom och Denise.

Bianca Ingrosso, 22, som själv är en av Sveriges just nu hetaste TV-stjärnor följer både Paradise Hotel och Temptation Island flitigt. När hon sett sista avsnittet av Temptation och fick syn på Olivers bild valde hon att kommentera den. Och inte på det hyllande sättet direkt... 

Bianca skrev klart och tydligt att hon hoppas att Oliver valt att be om ursäkt till Kristina under det sista avsnittet, efter vad som skett under programmets gång.


Oliver har ännu inte kommenterat Biancas inlägg, men i en intervju med Nyheter24 berättade Denise att hon valt att skriva till Kristina och be om ursäkt för att det som hände hände. 

Mer om det kan du läsa här.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela