Josie Capllonch i tårar: "Jag är hemlös"

- 13/01/2021, 17:28 -

Paradise Hotel-profilen Josie Capllonch berättar i en ny video att hon är hemlös. "Mår skit just nu", berättar hon.

Josie Capllonch, 33, är en av de absolut färgstarkaste Paradise Hotel-deltagare som skådats i svensk tv. Två säsonger i rad har hon gjort succé med sin medverkan då hon bidragit med både glädje, skratt, tårar, kaos och kärlek. 

Efter sina säsonger har Josie sadlat om och försörjer sig för tillfället på sina sociala medier och sin OnlyFans-sida. 

– Jag betalar min hyra tack vare min OnlyFans ja. Men nej du får inte fråga hur mycket jag tjänar på det, sa hon till Nyheter24 under PH:s pressträff. 

På Josies sociala medier har man under de senaste månaderna kunnat följa henne på sin resa i Mexiko tillsammans med vännen Cornelia Gyllborg. Tjejernas flöden har fyllt av vackra miljöer, middagar ute, färgglada drinkar, skumpa på flygplanet och lyxbåtar med turkost vatten som utsikt. 

En av Josies bilder från den lyxiga semestern. Bildkälla: josiecapllonch/Instagram

Men nu berättar Josie att hennes nuvarande verklighet verkligen är en annan. Detta berättar hon om i sin senaste Youtubevideo.

– Jag är just nu i Göteborg och har hälsat på min mamma, därför bor jag på hotell. Men ikväll åker jag tillbaka till Stockholm och kommer då att bo på ett annat hotell för att jag just nu... är hemlös. Detta vill jag berätta för er då livet på Instagram kan se så roligt och glammigt ut då det egentligen inte är det, berättar Josie. 

Josie bryter ihop i tårar när hon pratar om den senaste tiden i livet. Bildkälla: Youtube

– Jag blev av med min lägenhet i samma veva som jag och Cornelia åkte till Mexiko. Så jag flyttade ut och flyttade in hos en kompis vars pojkvän var och arbetade på annan ort. Men nu har han kommit hem vilket gjorde att jag passade på att hälsa på min mamma, fortsätter hon. 

Josie berättade att hon hade som plan att resa till Berlin men på grund av pandemin så har det hela ställts in. En resa som är bokad och betalad. 

"Nu har jag liksom ingenstans att ta vägen", berättar hon. Bildkälla: Youtube

– Livet känns skit just nu ska ni veta. Jag vet inte ens vad jag ska göra nu. De som vi betalat pengar till i Berlin svarar inte och jag börjar att få lite panik. Jag har ingenstans att ta vägen, avslutar hon.

Josie kommer nu att förlänga sitt boende på hotellet i Stockholm tills hon hittar någonstans att bo. 

Läs mer: 

Josie Capllonch berättar om OnlyFans-lönen

Så såg Josefin Capllonch ut innan plastikoperationerna