Fredag 30 Jul
Stockholm

Josie Capllonch nya boende: "Hoppade på flyget direkt"

Josie Capllonch, 33, berättade nyligen i en video att hon för tillfället inte har någonstans att bo. Men nu tycks situationen ha löst sig för tv-profilen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var tidigare i veckan som Nyheter24 skrev om att Paradise Hotel-profilen Josie Capllonch, 33, är hemlös. 

I en Youtubevideo berättade Josie om den svåra situationen och att hon den senaste tiden haft det kämpigt och inte mått bra alls.

– Jag är just nu i Göteborg och har hälsat på min mamma, därför bor jag på hotell. Men ikväll åker jag tillbaka till Stockholm och kommer då att bo på ett annat hotell för att jag just nu... är hemlös. Detta vill jag berätta för er då livet på Instagram kan se så roligt och glammigt ut då det egentligen inte är det, sa hon då.

Josie blev ledsen när hon berättade om sin rådande situation. Bildkälla: Youtube

– Jag blev av med min lägenhet i samma veva som jag och Cornelia åkte till Mexiko. Så jag flyttade ut och flyttade in hos en kompis vars pojkvän var och arbetade på annan ort. Men nu har han kommit hem vilket gjorde att jag passade på att hälsa på min mamma, fortsatte hon. 

Josie berättade att hon hade som plan att resa till Berlin men på grund av pandemin så har det hela ställts in. En resa som var bokad och betalad. 

Men heter man Josie Capllonch så är det bara att hoppa upp på hästen igen. 

Någon dag senare skrev Josie i en Facebookgrupp med folk som bor i Mexiko och fick då kontakt med en tjej som behövde en inneboende. Sagt och gjord så bokade Josie en enkel biljett och har nu bestämt sig för att åka på obestämd tid. 

Josie på plats på Arlanda. Bildkälla: Youtube

– Jag fick kontakt med en supergullig tjej som behöver en inneboende i Tulum, Mexiko. Det finns ingenting jag växer så mycket av som att resa själv så varför inte kände jag mest, berättar Capllonch nu i sin senaste video.

Väl på plats visade Josie följarna sin fina lägenhet och hur hon kommer att bo den kommande tiden. Men trots att hon äntligen fått fly Sverige så kände hon sig inte helt hundra. 

– Jag har haft jättemycket ångest de senaste dagarna sen jag kom hit. Jag känner mig ensam och orolig vilket är väldigt vanligt när man reser så här på grund av den stora omställningen. Så om någon där ute gör samma resa så ska ni tänka på att det är helt normalt, berättar hon. 

Josie berättar att man ofta kan känna sig lite ensam första dagarna under en ensamresa. Bildkälla: Youtube
På plats i Mexiko. Bildkälla: Youtube

– Men jag tror detta blir superbra. Jag gillar redan min rumskamrat och har en bra känsla kring det här, avslutar hon. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela