Antonija Mandirs och Oliver Hunts första kärleksbild – togs i smyg

Antonija Mandir och Oliver Hunt börjar mer och mer visa upp sin kärlek för sina följare. Men som vi alla vet så har allting en början.


Kärlekssagan mellan Oliver Hunt och Antonija Mandir fortsätter minsann att blomstra. Från att ha varit diskreta visar nu profilerna öppet upp sin kärlek på sina sociala medier. 

Det var i början av december som det luskades fram att Hunt och Mandir dejtade efter att Antonija bjudits upp på en romantisk dejt av Oliver. 

Det faktum att Antonija då nyligen hade gått igenom ett break up från Jack Stengel-Dahl samt att Oliver har en dotter tillsammans med Denise Desmond gjorde att paret mer eller mindre fick tissla och tassla med sin kärleksrelation. 

Romansen har minst sagt engagerat. Bildkälla: Instagram

Men nu är det andra bullar. 

De senaste veckorna har Oliver synts flitigt på Antonijas Youtubekanal och Instagramstory. Där syns han umgås med hennes familj, serva henne med mat och frukost, mysa med hennes vovve Gino och ha det allmänt bra. Antonija har även berättat att hon har en väldigt fin relation med Olivers dotter Leona. 

Men som vi alla vet har allting en början. 

Och i veckan fick följarna se en skymt av hur det egentligen gick till när Antonija och Oliver träffades för första gången. Det var nämligen under en utekväll på restaurangen Mr. French i Stockholm. 

Antonija delar med sig av den första bilden som togs på henne på Oliver. Bildkällla: antonijamandir/Instagram

Den som lyckades föreviga det hela var Rosanna Charles som snabbt drog upp kameran när det slog gnistor om Antonija och Oliver – vilket resulterade i parets första kyss. 

"Vi satt och kollade på varandra i flera minuter innan vi kysstes"

Rosanna Charles svarade Antonija skämtsamt:

"Jag visste att du skulle vilja ha den där en dag"

Härligt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!