Hanna Fribergs ärliga svar om de svenska kändiskillarna

Hanna Friberg brukar beskriva sig själv som den eviga singeln – men när det kommer till vilken typ av kille hon söker så låter hon ändå ganska säker.


Hanna Friberg är en av vårt lands största influensers. Hon driver podden "Måndagsvibe" tillsammans med bästa vännen Lovisa "Lojsan" Wallin, samarbetar med en rad olika företag och har släppt sina egna klädkollektioner. Nyligen gick hon ut med att det gamla smeknamnet och varumärket "Hannalicious" numera är ett minne blott. 

Tjejerna driver en av landets största poddar. Bildkälla: hannafriberg/Instagram

Hanna och Lojsan passade nyligen på att gästa Lisa Anckarmans Youtubekanal för att likt många andra profiler bli stylade.

Utöver att få testa lite nya looks så surrade tjejerna lite om Hannas kärleksliv. Hon har nämligen varit singel i hela sitt vuxna liv men berättar att hon mer än gärna dejtar. 

– Vad har du för killtyp då, frågar Lisa. 

– Men jag har ju ingen killtyp det är ju det som är grejen. Jag har mer personlighetstyper och då är det rolig och driven. Det spelar liksom ingen roll vad man gör bara man brinner för det man gör, svarar Hanna. 

– Men om vi säger så här då, vilken killtyp är närmast din smak om man tar exempelvis Benjamin Ingrosso, Jireel och Danny Saucedo, frågar Lisa nyfiket. 

"Vem är närmast?", frågar Lisa. Bildkälla: Youtube

– Nej men alla tre skulle jag säga, svarar Hanna. 

Hanna och Lojsan har i sin podd pratat om att Benjamin ska vara "en gud i sängen". Mer om det kan du läsa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

1 timme sedan

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.