Söndag 16 Jan
Stockholm

Antonija Mandirs ärliga ord om att Oliver Hunt har barn

Det var under en frågestund som Antonija Mandir tog upp en rad känsliga frågor som handlade om bland annat hennes ex samt om sin nuvarande flamma Oliver Hunt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var i slutet av förra året som Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl gick ut med att de hade gått skilda vägar. Enligt båda parter så var det Antonijas beslut och i sin video sa hon att de helt enkelt vuxit ifrån varandra. 

Antonija hade en frågestund på sin Instagram. En frågestund där hälften av frågorna handlade om Jack och resten av frågorna om Oliver. Bildkälla: Instagram

Men enligt Antonijas senaste uppdateringar på Instagram så menar hon nu att det aldrig riktigt var riktig kärlek mellan henne och Jack. Från vilken part det inte var det avslöjar hon inte.

Mandir har nu gått vidare med livet och dejtar nu Temptation Island-profilen Oliver Hunt. Profilerna visar öppet upp sin kärlek på sociala medier, men har fortfarande inte valt att sätta någon stämpel på relationen. 

Oliver har sedan tidigare barn med exet Denise Desmond och titt som tätt så syns lilla Leona på Antonijas Instagramstories där man ser dem tjoa och tjimma. Enligt Mandir har hon och Leona en väldigt fin kontakt. 

Ämnet togs upp under veckan då Antonija valde att ha en frågestund. En frågestund där 50 procent av frågorna handlade om Oliver och resterande 50 om Jack. 

Men en fråga handlade även om Leona. 

Den  löd: 

"Hur känner du över att Oliver har barn?"

"Jag behöver en kille som inte lallar", svarade Antonija. Bildkälla: antonijamandir/Instagram

Och Antonijas svar var minst sagt rakt och tydligt: 

"Typ det bästa som finns. Jag behöver en kille som inte lallar samt tar ansvar och har bra värderingar. En kille som vet vad han vill och är seriös. Att vara en förälder är svårt och kräver tålamod. Han klarar det så fint och det är så härligt att se deras relation. Känns så skönt", svarade hon.


Kommentera
Kopiera länk
Dela