Antonija Mandirs ärliga ord om att Oliver Hunt har barn

Det var under en frågestund som Antonija Mandir tog upp en rad känsliga frågor som handlade om bland annat hennes ex samt om sin nuvarande flamma Oliver Hunt.


Det var i slutet av förra året som Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl gick ut med att de hade gått skilda vägar. Enligt båda parter så var det Antonijas beslut och i sin video sa hon att de helt enkelt vuxit ifrån varandra. 

Antonija hade en frågestund på sin Instagram. En frågestund där hälften av frågorna handlade om Jack och resten av frågorna om Oliver. Bildkälla: Instagram

Men enligt Antonijas senaste uppdateringar på Instagram så menar hon nu att det aldrig riktigt var riktig kärlek mellan henne och Jack. Från vilken part det inte var det avslöjar hon inte.

Mandir har nu gått vidare med livet och dejtar nu Temptation Island-profilen Oliver Hunt. Profilerna visar öppet upp sin kärlek på sociala medier, men har fortfarande inte valt att sätta någon stämpel på relationen. 

Oliver har sedan tidigare barn med exet Denise Desmond och titt som tätt så syns lilla Leona på Antonijas Instagramstories där man ser dem tjoa och tjimma. Enligt Mandir har hon och Leona en väldigt fin kontakt. 

Ämnet togs upp under veckan då Antonija valde att ha en frågestund. En frågestund där 50 procent av frågorna handlade om Oliver och resterande 50 om Jack. 

Men en fråga handlade även om Leona. 

Den  löd: 

"Hur känner du över att Oliver har barn?"

"Jag behöver en kille som inte lallar", svarade Antonija. Bildkälla: antonijamandir/Instagram

Och Antonijas svar var minst sagt rakt och tydligt: 

"Typ det bästa som finns. Jag behöver en kille som inte lallar samt tar ansvar och har bra värderingar. En kille som vet vad han vill och är seriös. Att vara en förälder är svårt och kräver tålamod. Han klarar det så fint och det är så härligt att se deras relation. Känns så skönt", svarade hon.


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

1 timme sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.