Därför grälar Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen i nya Wahlgrens värld

Det är i andra avsnittet av Wahlgrens värld som Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen ryker ihop framför kamerorna. Och den här gången handlar det om ordning och reda.


Bianca Ingrosso har tidigare berättat om hennes och Phillipe Cohens vilda bråk de haft under åren som gått. Hon har berättat att det både smällts i dörrar och stormats ut från restauranger. Vissa gånger har bråken varit så pass högljudda att grannarna kommit och knackat på. 

– Jag och Phillipe har det lite jobbigt med kommunikationen, men ni vet hur det kan vara med förhållande, sa hon i ett avsnitt av Wahlgrens värld då hon berättade om bråken. 

"Ni vet hur det kan vara med relationer". sa Bianca. Bildkälla: Dicovery+

I de senaste avsnitten av Wahlgrens värld får tittarna sig ännu en skymt av friktionen som då och då uppstått mellan profilerna. 

Denna gång handlar det om att Bianca anser att Phillipe har dålig ordning på saker samt svårt att komma ihåg grejer hon bett honom om. 

– Han har ett minne som är värre än på en guldfisk. Så när jag bett honom om någonting och han säger att han inte minns det – då vet jag att det inte stämmer, säger Bianca och fortsätter. 

"Hon hävdar att jag skrattar när jag ljuger vilket inte stämmer", säger Phillipe. Bildkälla: Discovery+

– Phillipe är ju inte sådär jättehärlig att bo med egentligen. Han lagar mat och är jätteduktig på det och är bra på att ta disken och bära mig från soffan till sängen. Men det är inte så mycket mer är han så som han är bra på i hemmet. 

Phillipe, å andra sidan, säger att han aldrig skulle ljuga om att han inte minns. 

Denna gång handlade det om att Bianca ska ha bett Phillipe att köpa batterier till en dosa. Någonting hon blir irriterad över att han inte gjort. Men Cohen väljer att försvara sig. 

– Det här har du aldrig visat mig! Jag lovar och svär på allting att du aldrig har visat mig det här. Jag ljuger aldrig, säger han till Bianca. 

Nya säsongen av Wahlgrens värld ser du på Discovery+ med premiär 28 januari. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

1 timme sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

3 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

3 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

idag 10:50
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.