Så gick det egentligen till när Antonija Mandir och Oliver Hunt träffades

Antonija Mandir och Oliver Hunt visar öppet upp sin romans på sociala medier och nu har Antonija valt att berätta hur det egentligen gick till när de träffades.


Antonija Mandir och Oliver Hunt är upp över öronen förälskade – vilket de tydligt visar upp på sina sociala medier. Profilerna har på respektive Instagram berättat för sina följare hur de känner för varandra – men trots sina starka känslor har de valt att inte sätta en stämpel på relationen. 

Enligt följarnas spekulationer så avvaktar dom i respekt mot Olivers Ex-flickvän Denise Desmond som han även har dottern Leona med. 

Denise hävdar att hon och Antonija varit närmare vänner än hur Antonija fått det att framstå. Bildkälla: Instagram

Denise reagerade starkt på att Oliver och Antonija började dejta då hon ansåg att hon och Mandir var nära vänner och att det därför varit respektlöst att de smusslat med det hela. 

Hur de träffades 

I början av veckan valde Antonija att ha en frågestund för sina följare där de fick fråga vad de ville. Majoriteten frågor handlade då om exet Jack Stengel-Dahl och Oliver. 

En av frågorna handlade om huruvida hon tagit åt sig av kritiken kring att hon "gick vidare så snabbt" efter uppbrottet från Jack. 

"Den dagen vi gjorde slut är inte dagen vi gjorde slut. Vi hade det inte bra alls sista tiden. Vi var grymma på att fejka och få det att se bra ut utåt. Ni har ingen aning. Hela sista året sörjde jag i hemlighet. Så jag gick nog vidare i huvudet för länge sen", svarade hon då.

En annan av frågorna handlade om hur det i detalj gick till när hon och Oliver träffades. Antonija och Oliver var nämligen bekanta sedan förut – men det var under en speciell kväll som det slog gnistor. 

"Vi bjöd varandra på shots hela kvällen", skriver Antonija. Bildkälla: antonijamandir/Instagram

"Han stod i baren och vi var bekanta sedan tidigare. Så jag skulle typ skämta och säga "Kan du flytta på dig så jag kan beställa en shot någon jävla gång". Han hade redan en i handen och svarade "Du kan få min". "Ja tack gärna" sa jag". Sedan bjöd vi varandra på shots hela kvällen och var helt förtrollade av varandra, berättar Antonija.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

1 timme sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

2 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

3 timmar sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.