Katie Price
Modellen Katie Price kan inte gå mer än 20 minuter om dagen. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Katie Price rörelsehindrad efter olyckan: "Rullstol livet ut"

Modellen Katie Price bröt bägge fötterna i en brutal olycka förra sommaren. Hon kommer aldrig mer att kunna springa och kan bara gå 20 minuter om dagen. Sedan är det rullstol som gäller.


Det var förra sommaren som den brittiska modellen och tv-personligheten Katie Price, 42, var med om en otäck olycka. Under en semester i Turkiet så föll hon handlöst 7,7 meter. Hon landade på cement.

När hon försökte resa sig upp kunde inte fötterna bära henne. Snabbt stod det klart att hon brutit bägge fötterna och anklarna.

Katie fick opereras i åtta timmar. Kirurgerna fick kämpa för att få ihop hennes ben. 

Nu, åtta månader efter olyckan, ser prognosen dyster ut.

Lever i konstant smärta 

– Jag är rörelsehindrad och ärrad livet ut. Jag kommer aldrig mer att kunna gå mer än 20 minuter om dagen. Jag kommer aldrig bli densamma. Jag har varit tvungen att acceptera det, men jag försöker vara positiv, säger Katie i en intervju med The Sun.

Det är först nu som det har sjunkit in. Olyckan har förändrat hennes liv för alltid. Hon lever i smärta. Katie har fått värktabletter, men vågar inte ta dom. Hon är rädd för att bli beroende.

– Det känns som att få elektriska stötar. Som attacker av åska som skjuter upp i mina fötter hela dagen. Jag haltar när jag går nu eftersom ett ben är längre än det andra på grund av metallen i fötterna. Jag vaggar som en anka, säger Katie till tidningen.

Katie Prices pojkvän Carl kör henne i rullstolen. Bildkälla: Stella Pictures

"Jag är glad att jag lever"

Efter 20 minuter blir den konstanta smärtan ohanterbar. Då är det rullstolen som gäller. 

Katie Price går på sjukgymnastik fyra gånger i veckan. Hon behöver även genomgå fler operationer för att få benen jämna igen. Även hennes höfter, rygg och knän har påverkats av olyckan.

Hon saknar att springa eller gå en längre promenad. Innan olyckan sprang Katie flera marathon. Något hon aldrig mer kommer att kunna göra.

– Jag är glad att jag lever och att jag kan gå korta sträckor. Men det är frustrerande, säger Katie till The Sun.

LÄS MER:

24-åriga Erin sitter i rullstol – här ger hon en känga till Kylie Jenners sjuka bild

Katie Prices nya chockbilder: "Tänderna är bruna stumpar"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!