Tisdag 18 Maj
Stockholm

Detaljen i Jon och Jannis video har fått folk att reagera

Jon och Janni Olsson Delér provåker en Rolls Royce Phantom III Extended wheel base tillsammans med sonen Leon. Men följarna reagerade på en viss liten detalj.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Livet rullar sannerligen på för Janni Déler och pojkvännen, skidstjärnan Jon Olsson, 38. Paret bor idag i Monaco tillsammans med sin son Leon och i skrivande stund väntar paret sitt andra gemensamma barn som är en liten flicka. 

Janni och Jon ska bli föräldrar till en liten flicka. De har sedan tidigare sonen Leon. Bildkälla: jannid/Instagram

Karriären blomstrar, företagen fullkomligt drar i paret och tillsammans har de även ett klädesmärke som säljer som smör. På Youtube har Jon över 1,5 miljoner prenumeranter och Janni har omkring 400 000. På kanalerna får prenumeranterna följa med i parets lyxiga vardag fylld av härliga äventyr och vackra miljöer. 

Kör med sonen utan bälte

I en av sina senaste videos teståker paret en lyxig "Rolls Royce Phantom III Extended wheel base" tillsammans med sin son som sitter i Jons knä i baksätet. Det hela uppmärksammades av Bloggbevakning där många läsare reagerat och samma sak gällde Jon och Jannis egna fans. Detta då de inte använder bilbälte. 

Jon och Janni tillsammans med sonen Leon. Bildkälla: Youtube
"Även i en Rolls Royce måste man ha bilbälte", skriver en följare. Bildkälla: Youtube

Jon och Janni har ännu inte kommenterat det hela. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela