Stockholm

Lady Gagas hundar är återfunna

Lady Gagas hundar är återfunna.
Lady Gagas hundar är återfunna. Foto: Bildkälla: Stella Pictures & Andrew Harnik/TT.

Tidigare i veckan sköts Lady Gagas hundrastare Ryan Fischer i bröstet. Två av stjärnans hundar stals även från platsen av två gärningsmän. Nu har hundarna återfunnits.


Det var på onsdagskvällen som världsstjärnan Lady Gagas, 34, hundrastare Ryan Fischer var ute på promenad med de tre hundarna Koji, Gustavo och Miss Asia i Los Angeles. 

Han blev då skjuten i bröstet fyra gånger av två gärningsmän, som lämnade platsen i en vit BMW. Och med sig hade de två av stjärnans hundar. Den tredje hunden lyckades smita från platsen och hittades senare av polis. 

Fischer fördes till sjukhus med allvarliga skador. Han ska då ha varit vid medvetande men haft svåra andningsproblem, enligt Daily Mail.

Hundarna återfunna

Efter händelsen ska Lady Gaga ha erbjudit 500 000 dollar, det vill säga cirka fyra miljoner kronor, för att få tillbaka hundarna. 

Nu rapporterar TMZ att de två hundarna Koji och Gustavo har återfunnits. De ska ha lämnats in till polisen av en kvinna, som inte misstänks för att ha stulit dem. 

Det är oklart hur kvinnan fick tag i hundarna och skyttarna är fortfarande på fri fot. 

Bildkälla: Stella Pictures.

Hundpassaren blir fullt återställd

Hundpassaren Ryan Fischers familj berättar i ett uttalande att han får utomordentlig vård på sjukhus och att läkarna förväntar sig att han kommer bli fullt återställd, enligt RollingStone. 

Familjen tackar sjukhuspersonalen och även Lady Gaga. 

"Självklart vill vi även tacka Lady Gaga, som har visat kärlek och omtanke för Ryan och vår familj från början. Ryan älskar Gustavo och Koji lika mycket som Lady Gaga gör och vi hoppas att de kommer tillbaka oskadda", skriver familjen enligt RollingStone

Bildkälla: Andrew Harnik/TT.

LÄS MER: 

Lady Gaga avslöjar sin nya pojkvän Michael Polansky

De är världens trevligaste kändisar: "Hon var magisk"

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.