Lady Gagas hundar är återfunna.
Lady Gagas hundar är återfunna. - Foto: Bildkälla: Stella Pictures & Andrew Harnik/TT.

Lady Gagas hundar är återfunna

Tidigare i veckan sköts Lady Gagas hundrastare Ryan Fischer i bröstet. Två av stjärnans hundar stals även från platsen av två gärningsmän. Nu har hundarna återfunnits.


Det var på onsdagskvällen som världsstjärnan Lady Gagas, 34, hundrastare Ryan Fischer var ute på promenad med de tre hundarna Koji, Gustavo och Miss Asia i Los Angeles. 

Han blev då skjuten i bröstet fyra gånger av två gärningsmän, som lämnade platsen i en vit BMW. Och med sig hade de två av stjärnans hundar. Den tredje hunden lyckades smita från platsen och hittades senare av polis. 

Fischer fördes till sjukhus med allvarliga skador. Han ska då ha varit vid medvetande men haft svåra andningsproblem, enligt Daily Mail.

Hundarna återfunna

Efter händelsen ska Lady Gaga ha erbjudit 500 000 dollar, det vill säga cirka fyra miljoner kronor, för att få tillbaka hundarna. 

Nu rapporterar TMZ att de två hundarna Koji och Gustavo har återfunnits. De ska ha lämnats in till polisen av en kvinna, som inte misstänks för att ha stulit dem. 

Det är oklart hur kvinnan fick tag i hundarna och skyttarna är fortfarande på fri fot. 

Bildkälla: Stella Pictures.

Hundpassaren blir fullt återställd

Hundpassaren Ryan Fischers familj berättar i ett uttalande att han får utomordentlig vård på sjukhus och att läkarna förväntar sig att han kommer bli fullt återställd, enligt RollingStone. 

Familjen tackar sjukhuspersonalen och även Lady Gaga. 

"Självklart vill vi även tacka Lady Gaga, som har visat kärlek och omtanke för Ryan och vår familj från början. Ryan älskar Gustavo och Koji lika mycket som Lady Gaga gör och vi hoppas att de kommer tillbaka oskadda", skriver familjen enligt RollingStone

Bildkälla: Andrew Harnik/TT.

LÄS MER: 

Lady Gaga avslöjar sin nya pojkvän Michael Polansky

De är världens trevligaste kändisar: "Hon var magisk"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .