Onsdag 17 Aug
Stockholm

De är världens trevligaste kändisar: "Hon var magisk"

De är världens trevligaste kändisar
Adele, Tom Hiddleston, Lady Gaga och Barack Obama är några av världens trevligaste kändisar. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/TT Bild, Stella Pictures.

De kommer med varm soppa till huttrande reportrar, skänker pengar till cancerforskning, har alltid tid för sina fans och ställer in filminspelningar för att hjälpa människor i nöd. Här är världens trevligaste kändisar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

När Tom Hanks spelade in "Änglar & Demoner" i Rom så ställde det till med ett riktigt liv på stan. Ett bröllop var planerat i samma kvarter som ägde rum, och både den bröllopsklädda bruden och hennes far hade svårt att ta sig fram i tumult. Tills Tom Hanks dök upp.

Han avbröt inspelningen och eskorterade själv både bruden och pappan mot altaret. 

Det finns ännu fler feel good-storys om den flerfaldigt Oscarsbelönade skådespelaren – han dricksade bland annat scouter som sålde kakor och såg till att en kvinna som tappat sitt id-kort fick tillbaka det, något som bland annat New York Times har uppmärksammat.

Tom Hanks. Bildkälla: Stella Pictures

Hugh Jackman har rykte om sig att vara en väldigt trevlig och jordnära person. Han kallas ofta för "Hollywoods trevligaste". Själv förstår han inte riktigt varför.

– Helt ärligt så är det bara så jag blev uppfostrad. Pappa lärde oss att ha respekt, uppföra oss bra, och vara respektfull mot andra människor, har han berättat i en intervju med News.com.au.

Hugh Jackman. Bildkälla: Stella Pictures

Hyllas av Beyoncé – och miljontals fans

– Det är så lätt att prata med henne och vara med henne. Hon är rolig som fan och hennes comebacks är legendariska. Det allra bästa med henne är att hon prioriterar rätt. Hon är en vänlig kvinna och den mest ödmjuka människa jag någonsin träffat.

Orden är Beyoncés, och det handlar om ingen mindre än Adele. Men inte bara superstjärnor som Queen B har fått se den sidan av Adele. Även hennes fans har upptäckt vilken genomgod person Adele är – och det handlar om allt från att hon aldrig bangar en selfie med ett fan till att hon hjälpt folk att fria, skriver Paper Mag.

Adele. Bildkälla: Jordan Strauss/Invision/AP/TT Bild

"Han kom med varm soppa i en termos"

Tom Hiddleston har även han ett rykte om sig att vara sockersöt. År 2012 twittrade en reporter att det var riktigt kallt att jobba utomhus, och han frågade om Hiddleston kunde ta med sig lite soppa. Sagt och gjort – Hiddleston dök upp med en termos tomatsoppa till reportern, skriver Bustle.

Dessutom är Tom känd för att vara trevlig mot alla han träffar – även skrikande horder av fans som kräver selfies och autografer.

Tom Hiddleston. Bildkälla: Stella Pictures

Barack Obama är även han känd för att vara en väldigt varm och trevlig prick. På sajten Quora, via Patch, strömmade det in vittnesmål från människor som stött på Obama genom åren.

Agenten Jason W. Wells som arbetade med Obamas säkerhet sa att Obama brydde sig om alla, aldrig förringade någon och alltid var väldigt trevlig.

– Obama, Michelle Obama och deras två döttrar var alltid extremt hjärtliga och uppskattade allt vi fixade för dom. De frågade alltid om våra familjer och såg till att vi fick allt vi behövde, berättade Wells.

Barack Obama. Bildkälla: Stella Pictures

Lady Gaga har alltid tid för fans som vill ta selfies på stan, tar upp folk på scenen som vill träffa henne och är trevlig mot fans på så kallade meet-n-greets, skriver en person på Quora.

– Hon var magiskt trevlig, skriver artisten Susan R Voss som träffade Gaga på en konsert.

Lady Gaga. Bildkälla: Stella Pictures

Keanu Reeves är så otroligt genomgod att han snart är mer känd för det än sina filmer. Tidningen Insider har sammanställt 13 gånger som Keanu har varit en fin prick.

År 2015 blev det skriverier när han gav sin plats på en överfull tunnelbana till en kvinna med en tung väska. En annan gång köpte han glass bara så att han skulle kunna skriva sin autograf på kvittot till ett ungt fan. 

"Han är för god för den här världen", slog tidningen New Yorker fast.

Keanu Reeves. Bildkälla: Stella Pictures.

LÄS MER:

De är världens otrevligaste kändisar: "Hon bara skrek"

Filmstjärnorna som har fått sparken: "Omöjlig att jobba med"

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.