Lancelot Hedman Graaf flickvän
Kändissonen och tv-profilen Lancelot Hedman Graaf har raderat bilderna på flickvännen. - Foto: Janerik Henriksson/TT

Lancelot Hedman har raderat alla bilder på flickvännen Emilia

Kändissonen och tv-profilen Lancelot Hedman Graaf gick i februari förra året ut med att han var i en ny relation med modellen Emilia Lantz. Bara en månad senare gick paret offentligt ut med att de hade förlovat sig - bilder som nu är raderade.


Det var i slutet av mars 2020 som det nyförälskade paret Emilia Lantz, 28 och Lancelot Hedman Graaf, 20, förlovade sig. Lancelot visade upp förlovningsringarna på sin Instagramprofil med texten “Hon sa JA”. Beskedet översköljdes med kärlek från familj och vänner. Lancelots pappa, stjärnmålvakten Magnus Hedman, delade även han med sig av beskedet genom en Instagram post. 

Lancelot Hedman Graaf och flickvännen Emilia Lantz visar upp förlovningen på Instagram. Foto: STELLA Pictures

Bilderna på flickvännen raderade från Instagram 

Förlovningen som blev offentlig på Instagram syns idag inte till. Lancelot har nu raderat alla bilder på flickvännen. I hans Instagramflöde syns istället bilder på honom själv, semesterbilder från Dubai, och sportbilar. 

Paret har avföljt varandra 

Bilden som avslöjade förlovningen går inte längre att hitta på Lancelots Instagram profil. Paret som förlovade sig för mindre än ett år sedan följer inte heller varandra på Instagram längre.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!