Kristin Kaspersen relation
Filip Lamprecht är högaktuell med Let's Dance. - Foto: Stella Pictures/LEIF R JANSSON / TT

Han är Filip Lamprechts pappa – och dessa kändiskvinnor är hans ex

Filip Lamprecht är högaktuell med Hela kändis-Sverige bakar.. Många vet vem hans mamma, Kristin Kaspersen är. Men har du koll på Filips pappa?


Martin Lamprecht är 57 år gammal och är en svensk före detta modern femkampare från Stockholm.

1997 fick han sonen Filip Lamprecht tillsammans med Kristin Kaspersen. Han och Kristin var i en relation i cirka sju års tid. Men kärlekssagan tog slut och paret separerade. Kristin Kaspersen har även sonen Leon tillsammans med programledaren Hans Fahlén.

Martin, Kristin och Filip på idrottsgala år 2016. Bildkälla: Stella Pictures

Martin var från 2009 till 2017 gift med den före detta friidrottaren Erica Johansson, 47, som han träffade på en fest med gemensamma vänner. Tillsammans har de dottern Wilda Lamprecht. Wilda som idag är 13 år gammal har över 30 000 följare på sitt Instagramkonto. 

Erica Johansson. Bildkälla: Janerik Henriksson/TT

2018 gick Agneta Sjödin ut med att hon hittat kärleken. Hennes nya flamma var ingen mindre än Martin Lamprecht. 

Martin och Agneta hade en relation i cirka ett år. Bildkälla: Stella Pictures

– Vi träffades på en kompis 50-årsfest. Men vi känner varandra sedan förut, men vi hade inte setts på ett tag. Men det var en väldigt bra tajmning för oss båda, där vi befann oss i livet och det kom som en överraskning för oss båda, har Sjödin berättat i ”Succépodden” med Frida Boisen.

Men bara ett år senare gick Sjödin ut med att hon var singel igen och att anledningen till uppbrottet var distansen. 

– Jag ska inte prata så mycket om det. Men det är svårare än man tror med ett distansförhållande. Jag har aldrig haft det förut. Det blir ingen bra rytm och för mg var det svårt att få balans i det, sa hon vidare då.

Sjödin har sedan tidigare dottern Maja Strömstedt tillsammans med Niklas Strömstedt som idag är gift med Jenny Strömstedt.

Martin har tidigare även haft en relation med modellen Vendela Kirsebom, 54.

PH-profilen Petter Pilgaard tillsammans med Kirsebom. Bildkälla: Terje Pedersen/TT

Vendela är idag förlovad med den norska Paradise Hotel-profilen Petter Pilgaard, 41. De träffades under inspelningen av norska "Farmen VIP". 

Relation idag

Om Martin har någon relation idag är ännu okänt. Han är boende i Göteborg där han driver bolaget Martin Lamprecht Management. 

Då ser du Filip Lamprecht Hela kändis-Sverige bakar 2023

Hela kändis-Sverige bakar 2023 ser du på TV4 Play och C more. Linjärt sänds det på tisdagar 20.00 på TV4. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...

Per Gessles enorma miljonimperium – så mycket pengar håvar han in

Per Gessle har, under åren i Roxette och Gyllene Tider, byggt upp en smärre förmögenhet. Nyheter24 har kikat närmare på Gessles inkomst och bolag.

Ändringen - Israel får medverka på Kulturnatt

1 timme sedan
Stockholms stad tog bort Israels ambassad ur Kulturnattens program på grund av säkerhetsläget. Men nu ändrar sig kommunen, skriver SVT:s "Kulturnyheterna ".

Hon får radions lyrikpris

1 timme sedan
"Ett visionärt raseri" belönas med Sveriges Radios lyrikpris. Judith Kiros får priset för diktsamlingen "Det röda är det gränslösa".