Danske jetset-Alexander är Paows nya flamma

Paulina "Paow" Danielsson har träffat en ny booboo. Hans namn är Alexander Hermann Zobel, han är dansk och gillar precis som Paow att resa.


Det var för några veckor sedan som Paulina "Paow" Danielsson, 26, tillsammans med vännen Josefin Ottosson, 19, packade väskorna och drog till  Tulum, Mexiko. Tjejerna har mött stark kritik från sina följare för att de reser mitt under rådande pandemi.

Väl där har de setts ute på klubb, i solstolar på stranden och med nya människor var och varannan dag. Bland dom människorna fanns danske Alexander Hermann Zobel.

Paow har en ny fling. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Enligt Paow kom hon och Alexander varandra nära väldigt snabbt. Snabbare gick det även då han hamnade på sjukhus i Tulum – där Paow stannade för att hålla honom sällskap. 

Hon gjorde då valet att ringa upp Mattias Helén som knegar på hemma i Sverige – för att göra slut. 

"Vi kom varandra nära". Bildkälla: kattpaow/Instagram

Hon berättar även att hon och Mattias hade ett öppet förhållande när hon drog iväg vilket betyder att hon inte varit otrogen. 

På Alexanders Instagram ser man bilder från hela världen och han ser ut att mer eller mindre leva ett riktigt jetsetliv. 

Alexander Hermann Zobel. Bildkälla: alexanderzobel/Instagram
Alexander gillar precis som Paow att resa. Bildkälla: alexanderzobel/Instagram
På semester i Dubai. Bildkälla: alexanderzobel/Instagram
Hemma i Danmark. Bildkälla: alexanderzobel/Instagram

Anledningen till att Josefin tidigare i veckan valde att åka hem medan Paow valde att stanna i Tulum är just att hon träffat Alexander.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!