Kylie Jenner
Kylie Jenner

Kylie Jenner i tårar efter olyckan på Instagram

Kylie Jenner är en av världens mest kända kvinnor. Men inte ens miljarder på kontot och över 200 miljoner följare på Instagram gör en helt skottsäker. Det blev Kylie varse när hon var med om en liten olycka.


Kylie Jenner, 23, har nära till skratt. Det gav hon bevis på tidigare i veckan när hon tillsammans med systern Kendall Jenner, 25, blev riktigt redlös på Tequila och samtidigt sminkade Kendall.

Kylie, som egentligen är ett riktigt ess på att sminka och är grundare av sminkmärket Kylie Cosmetics, gick loss på systern och på sig själv.

Det blev bland annat illrosa kinder, extrema mängder highlighter på näsan, blått läppstift och gul ögonskugga överallt förutom i ansiktet. Fint. 

Kendall och Kylie Jenner. Bildkälla: Stella Pictures.

Kunde inte hålla sig 

Den utspårade sminkfesten blev helt för mycket för Kylie och hennes urinblåsa. När hon såg det färdiga resultatet så började Kylie gråta av skratt – och sedan blev det blött på andra ställen också...

– Jag har kissat på mig! Jag har kissat ner mina byxor!, skrek Kylie skrattande mellan tårarna till Kendall, skriver Metro.

Så kan det gå. 

Se mer i klippet ovan. 

LÄS MER:

Ed Sheeran "felbedömde" fis – bajsade på sig på scen

Bianca Ingrossos olycka i badrummet: "Råkade..."

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!