Arantxa Alvarez
Därför känner du igen Arantxa Alvarez i Bäst i Test - Foto: Foto: Janerik Henriksson/TT och STELLA PICTURES

Därför känner du igen Arantxa Alvarez i Bäst i Test

Programmet Bäst i Test har fångat tittarnas hjärtan med de roliga och underliga uppdragen samt kända gästerna. Sångaren och programledaren Arantxa Alvarez sitter i årets fasta panel av programmet. Därför känner du igen henne!


Arantxa Alvarez, 29, sitter i årets fasta panel av programmet Bäst i Test tillsammans med komikern Johanna Nordström, 25, samt skådespelarna Morgan Alling, 52, och Olof Wretling, 46.

Programmen du har sett henne i innan

Arantxa Alvarez har bland annat varit med i Idol. Foto: Jessica Gow/TT

Arantxa syntes först till i TV-rutan när hon tävlade i Idol 2013 och tog sig till Topp 20 i programmet. Året därpå gjorde hon sin debut i Morgonpasset i P3 samt det populära insamlingseventet Musikhjälpen. Hon har även presenterat program som Idol Extra, Morgonshowen på Barnkanalen och den svenska versionen av Ridiculousness på MTV. 

Listan kan göras lång på vad den 29-åriga programledaren redan har hunnit med. Idag är hon, förutom panelmedlem i Bästa i Test, även en av reality-programmet Big Brothers programledare.

Dagens avsnitt av Bäst i Test där Christine Meltzer, 46, gästar kan du hitta på SVT Play.

/
TV
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

1 timme sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

1 timme sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

3 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

3 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.