Effie och Armie Hammer
Effie anklagar Armie Hammer för våldtäkt. - Foto: Glora Allred. Bilden är ett montage.

Armie Hammer anklagad för brutal våldtäkt: "Pågick i timmar"

Armie Hammer anklagas nu för en brutal våldtäkt. Det är hans tidigare flickvän Effie som under en presskonferens berättade om vad hon ska ha blivit utsatt för. – Jag trodde att han skulle döda mig, säger hon.


Skådespelaren Armie Hammer, 34, anklagas nu för att ha våldtagit en kvinna år 2017.

Den 24-åriga kvinnan, som går under namnet Effie, trädde fram under en digital presskonferens den 18 mars. Vid sin sida hade hon den ansedda advokaten Gloria Allred.

Effie och Armie Hammer. Bildkälla: Glora Allred

"Dunkade mitt huvud mot väggen"

– Jag trodde han skulle döda mig. I Los Angeles den 24 april 2017 så utsatte Armie Hammer mig för en brutal våldtäkt som pågick i mer än fyra timmar. Han dunkade mitt huvud mot väggen flera gånger. Han utsatte mig även för andra våldsamma handlingar som jag inte hade gett samtycke till, berättade Effie, uppger Vulture.

Effie, som grät okontrollerat under hela presskonferensen, berättade även att Armie ska ha slagit hennes fötter så att det skulle göra ont när hon försökte gå. Hon säger att hon försökte ta sig därifrån, men att han inte lät henne, skriver Variety.

Effie berättar att hon och Armie hade en relation och att hon blev blixtkär i honom omedelbart. Hon menar att det är först nu som hon inser att han manipulerade henne.

Advokaten Allred tillade att hennes klient har bevis som styrker hennes berättelse. Allred sa även att bevis är inlämnade till polisen.
Armie Hammer anklagas för våldtäkt. Bildkälla: Stella Pictures

Förnekar anklagelserna

Armie Hammer förnekar att han skulle ha våldtagit kvinnan. Armies advokat hävdar att hans klient och kvinnan hade sex med samtycke.

Polisen i Los Angeles, LAPD, har öppnat en utredning, skriver CNN.

Sedan början av året har flera kvinnor trätt fram och berättat om hur Armie ska ha behandlat dom. Förutom fantasier om att döda och äta kvinnor så vittnar flera kvinnor om hur han utsatt dom för psykisk misshandel.

Armies ex-fru Elizabeth Chambers: "Chockad"

I februari gick Armie Hammers ex-hustru Elizabeth Chambers ut och offentligt visade sitt stöd för de kvinnor som menar att de blivit utsatta för Armie.

"I flera veckor har jag försökt att bearbeta allt som har kommit fram. Jag är chockad, hjärtekrossad och helt förstörd. Trots hjärtesorgen så lyssnar jag, och jag kommer fortsätta att lyssna och utbilda mig. Jag insåg inte hur mycket jag inte visste. Jag stödjer alla som har blivit utsatta för övergrepp och misshandel. Jag uppmanar alla som har känt den här smärtan att söka den hjälp som han eller hon behöver för att läka", skrev Chambers på Instagram.

Elizabeth Chambers och Armie Hammer. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon skrev vidare att hon inte tänker kommentera det hela mer.

"Mitt enda fokus kommer fortsätta att vara på våra barn, på mitt arbete och att försöka läka under den här fruktansvärt svåra tiden", avslutade hon.

LÄS MER:

Armie Hammers ex-flickvän: "Han ville grilla mina revben och äta dom"

Armie Hammer anklagas för att ha skickat kannibal-meddelanden

Armie Hammers privata bilder läckta – hade hemlig Instagram

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!