Hov1
"Sa att vi inte hade tid". - Foto: Stina Stjernkvist/TT

Därför struntade Johanna och Edvin i att intervjua Hov1 på P3-galan

Det var under förra helgens P3-gala som Johanna Nordström och Edvin Törnblom intervjuade en rad artister till sin podd. Men när Hov1 kom – då backade de undan. "Sa att vi inte hade tid".


I lördags, den 20 mars, ägde P3 Guld-galan rum. På grund av den rådande coronapandemin blev galan något annorlunda i år – galan, som leddes av Emma Molin och artisten Oscar Zia, sändes live från hotellet Elite Hotel Marina Tower i Stockholm.

Två som befann sig på plats var inga mindre än Johanna Nordström och Edvin Törnblom, vilket de berättar om i sin poddcast "Ursäkta". Podden har kommit att bli en av Sveriges största tillsammans med P3 Dokumentär och Wahlgren och Wistam

Johanna och Edvin har en av landets största poddar. Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT

Titt som tätt väljer Johanna och Edvin att "livepodda" när de är ute på äventyr, vilket betyder att de spelar in med sina mobiler och har sedan med ljudmaterialet i podden. 

Detta valde de att göra under P3-galan och pratade då med en rad olika artister, bland andra Victor Leksell och Zara Larsson

Men när det var dags för killarna i Hov1 att ändra, då backade Johanna och Edvin undan. 

Hov1 tog hem priset för Årets grupp på P3 Guld. Bildkälla: Stella Pictures.

– Jag blev så nervös. De känns så creddiga och coola och där stod man. Nej det gick ju inte, säger Johanna. 

– Det är någonting med dom som gör att man blir så jävla nervös. Man känner att, nej det kommer inte att gå. Så vi kallade ju dit en person som jobbade där och sa att vi inte ville intervjua dem. Presspersonen kollade konstigt på oss och ba, ok?, tillägger Edvin. 

Johanna berättar att de hälsade trevligt på bandet, som de redan är bekanta med. Men att de då fick skylla på tidsbrist. 

– Axel frågade varför det inte blev något, och jag... jag sa ju att det inte fanns tid? Nej herre gud vad hände egentligen, säger Johanna. 

Läs mer: Hov1:s första ord efter P3 Guld-galan: "Fortfarande superglada"

P3
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

1 timme sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.