Onsdag 20 Okt
Stockholm

Därför struntade Johanna och Edvin i att intervjua Hov1 på P3-galan

Hov1
"Sa att vi inte hade tid". Foto: Stina Stjernkvist/TT

Det var under förra helgens P3-gala som Johanna Nordström och Edvin Törnblom intervjuade en rad artister till sin podd. Men när Hov1 kom – då backade de undan. "Sa att vi inte hade tid".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

I lördags, den 20 mars, ägde P3 Guld-galan rum. På grund av den rådande coronapandemin blev galan något annorlunda i år – galan, som leddes av Emma Molin och artisten Oscar Zia, sändes live från hotellet Elite Hotel Marina Tower i Stockholm.

Två som befann sig på plats var inga mindre än Johanna Nordström och Edvin Törnblom, vilket de berättar om i sin poddcast "Ursäkta". Podden har kommit att bli en av Sveriges största tillsammans med P3 Dokumentär och Wahlgren och Wistam

Johanna och Edvin har en av landets största poddar. Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT

Titt som tätt väljer Johanna och Edvin att "livepodda" när de är ute på äventyr, vilket betyder att de spelar in med sina mobiler och har sedan med ljudmaterialet i podden. 

Detta valde de att göra under P3-galan och pratade då med en rad olika artister, bland andra Victor Leksell och Zara Larsson

Men när det var dags för killarna i Hov1 att ändra, då backade Johanna och Edvin undan. 

Hov1 tog hem priset för Årets grupp på P3 Guld. Bildkälla: Stella Pictures.

– Jag blev så nervös. De känns så creddiga och coola och där stod man. Nej det gick ju inte, säger Johanna. 

– Det är någonting med dom som gör att man blir så jävla nervös. Man känner att, nej det kommer inte att gå. Så vi kallade ju dit en person som jobbade där och sa att vi inte ville intervjua dem. Presspersonen kollade konstigt på oss och ba, ok?, tillägger Edvin. 

Johanna berättar att de hälsade trevligt på bandet, som de redan är bekanta med. Men att de då fick skylla på tidsbrist. 

– Axel frågade varför det inte blev något, och jag... jag sa ju att det inte fanns tid? Nej herre gud vad hände egentligen, säger Johanna. 

Läs mer: Hov1:s första ord efter P3 Guld-galan: "Fortfarande superglada"

P3
Kommentera
Kopiera länk
Dela