Magdalena Graaf
Hårda kritiken mot Magdalens Graafs aprilskämt - Foto: Foto: graafmagdalena/instagram och Stella Pictures

Hårda kritiken mot Magdalena Graafs aprilskämt

​Magdalena Graaf drog till med ett aprilskämt på Instagram. Nu får hon hård kritik. Det här har hänt!


Magdalena Graaf, 45, ville haka på trenden att dagen till ära dra till med ett aprilskämt. Dock gick det hela lite snett! Några följare uppskattade Magdalenas skämt medan andra blev upprörda och riktade hård kritik mot henne. 

Därför är följarna upprörda

Magdalena har den senaste tiden flitigt delat med sig av kärleks-lyckan med Louie Marti, 43. Under torsdags-förmiddagen delar hon en Instagrambild där hon sitter i pojkvännes knä och spänner ut magen. Under bilden skriver Magdalena bland annat “Vi är GRAVIDA!”. Kommentarsfältet blev sedan fyllt. 

“Nu hoppas jag verkligen att detta inte är ett aprilskämt, graviditeter hör inte dit med respekt för en av tio som är ofrivilligt barnlösa” skriver en följare

“Hoppas verkligen att detta INTE är ett aprilskämt då det är under all kritik att skämta om just en graviditet. Om inte annat ~ Grattis!”, skriver en annan följare. 

“Lättkränkt” 

– Det har kränkts väldigt mycket människor där ute med alla mina ordval och allt. Så vi har öppnat en mailadress, min man, den ska heta lättkränkt-tadetmedlouie@.se. Så har ni några som helst kränktheter där och ni vill ta det med mig så jobbar Louie för mig nu, säger Magdalens på sin Instagram-story. 

Ber om ursäkt 

En timme efter att Magdalena och kärleken Louie hade delat bilden på Instagram publicerade Magdalena ett nytt inlägg. Där ber hon om ursäkt och bekräftar att bilden var ett aprilskämt.


– Meningen var att jag skulle säga ”april april” men jag får väl pudla och be alla om ursäkt. Det var inte meningen att såra, skada eller göra någon ledsen där ute med det lilla aprilskämtet, säger Magdalena Graaf.

Hon skriver även att hon lär sig nya saker varje dag och att hon inte visste om att april-skämta om graviditet inte anses schysst.

Läs mer: 

Magdalena Graaf om nya kärleken: "Träffat mannen i mitt liv"

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!