Här är alla bönder i Bonde söker fru 2021

Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63 år, mjölkbonde

Björnås
Inte långt från Falkenbergs stränder bor mjölkbonden Pär-Eric, eller ”Peja” som han kallas. Han driver en stor mjölkgård med 400 kor och har en stor passion för lantbruk och djur. Singellivet är inget för ”Peja”, som beskriver sig som en tvåsamhetsmänniska. Han pysslar gärna om sin partner med blommor, mysiga middagar och fotmassage.  

Pär Eric ”Peja” Nilsson. Bildkälla: TV4

Filip Nilsson, 27 år, spannmålsbonde

Strömsholm
På en vacker spannmålsgård i Västmanland hittar vi bonden Filip. Han är en driven och ödmjuk kille med massor av energi. När han inte driver sin gård ägnar han sig gärna åt adrenalinfyllda aktiviteter som wakeboard och snowboard. Filip längtar efter att träffa den stora kärleken, att få känna värmen och den extra energin han får när han blir kär.

Filip Nilsson. Bildkälla: TV4

Daniel Eriksson, 27 år, spannmålsbonde

Vara
Utanför för Vara i Västergötland bor spannmålsbonden Daniel. Han är en charmig och lite blygsam kille som dagdrömmer i traktorn om att hitta den rätta. Passionen för lantbruket har alltid funnits och för Daniel har livet på gården alltid varit en självklarhet. Han vill träffa en tjej som precis som han vill leva ett liv på landsbygden.

Daniel Eriksson. Bildkälla: TV4

Greta Berglund, 27 år, ekologisk bonde

Kärrbo
Greta bor på en vacker gård som hämtad ur en saga. Där har hon hästar, kor, får och grönsaksodlingar tillsammans med sin familj. Greta är full av energi och när hon inte arbetar på gården jobbar hon deltid som akutsjuksköterska. Hon vill träffa en kille som kan få med henne på spontana upptåg och som inte är rädd för att visa känslor.

Greta Berglund. Bildkälla: TV4

Jenny Pettersson, 31 år, grisbonde

Väddö
På Väddö utanför Norrtälje bor grisbonden Jenny. Hon har tidigare bott i stan och jobbat som frisör, men för några år sedan flyttade hon tillbaka till landsbygden för att driva familjegården tillsammans med sina föräldrar. Jenny tycker nu att hon har allt i livet utom den där sista pusselbiten – kärleken.

Jenny Pettersson. Bildkälla: TV4

David Kurtsson, 33 år, skogsbonde

Långö utanför Stockaryd
På en gård mitt i de småländska skogarna hittar vi skogsbonden David. Han har sedan barnsben älskat att vara i skogen och när han inte arbetar ägnar han sig åt sina stora intressen jakt och fiske. David längtar efter någon att ta nästa steg med och drömmer om att bilda familj.

David Kurtsso. Bildkälla: TV4

Mikael ”Backis” Backstulid, 36 år, skogbonde

Vreta kloster
Mikael, mer känd som ”Backis” bland sina vänner, är skogsbonde och bor på en gård i Östergötland. Han är en kärlekslängtande kille med stor passion för lantbruk och gamla bilar. Det är svårt att inte svepas med av hans charm. Efter en tid som singel är han nu redo att hitta den rätta och bilda familj.

Mikael ”Backis” Backstulid. Bildkälla: TV4

Carl ”Calle” Larsson, 47 år, vallbonde

Vittene
Calle är en energisk man med glimten i ögat, som bor på en vacker gård ett stenkast utanför Alingsås. Han har tidigare jobbat som flygvärd och tar gärna på sig kavajen för en kväll på stan. Men det är gården som är Calles plats på jorden. Under hans barnfria veckor blir ensa

Carl ”Calle” Larsson. Bildkälla: TV4

mheten extra påtaglig och han drömmer om att hitta någon att tillbringa livet med.

Castingprogrammet sänds 8 april på TV4 och TV4 Play.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.