Torsdag 15 Apr
Stockholm

Tova-Sophia öppnar upp i Robinson: "Har gjort en könskorrigering"

Det var i söndagens avsnitt av Robinson som Tova-Sophia Aronsson, 35, berättade att hon som 14-åring började sin behandling till att bli kvinna. "Inte det första jag berättar".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Årets Robinson är sannerligen i full gång. På grund av rådande pandemi så tvingades produktionen spela in programmet i Sverige – vilket till en början gjorde många tittare skeptiska. 

Men under kommentarsfälten på Instagram skriver många tittare att årets Robinson är bättre än på länge då både castingen är bra och förhållandena för de tävlande hårdare än någonsin. 

Bara efter ett par veckor har det bråkats, tävlats, paktats, gråtits och röstats hem folk. För de som gillar drama kan man verkligen skriva upp på att det här även varit en dramafylld säsong. 

Tova-Sophia Aronsson. Bildkälla: TV4

En av deltagarna som vi i år ser i rutan är Tova-Sophia Aronsson, 35, som tillhör lag Nord. I söndagens avsnitt fick hon och Johanna Thorén ta emot en belöning i form av öl, ölkorv och chips. I samband med det visades Tova-Sophias intro där hon valde att berätta sin stora hemlighet. 

I introt berättar hon att det var när hon var 14 år som hon startade sin utredning för könskorrigering

Robinson
Tjejerna kastade sig över sin belöning.

– När jag var 18 år blev jag fullt kvinna rent fysiskt. Men det är verkligen inte det första jag berättar för folk. Jag vill att människor ska se mig som vilken tjej som helst. 

Trots att hon och Johanna kommit varandra väldigt nära så har hon fortfarande inte bestämt sig för om hon ska berätta det hela eller inte. 

– Jag har inte bestämt mig för om jag ska berätta det här för folk på ön, utan det återstår att se, avslutar hon. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela