Jake Paul
Youtubern Jake Paul anklagas för sexuella övergrepp - Foto: Foto: Jordan Strauss/Invision/AP och STELLA Pictures / Splash News

Youtubern Jake Paul anklagas för sexuella övergrepp

YouTube-profilen Jake Paul anklagas för sexuella övergrepp. Det är Tiktok-stjärnan Justine Paradise som talar ut i en Youtube-video om hur hon blev tvingad att utföra oralsex på Jake.
– Han frågade inte om samtycke eller någonting, säger hon.


Justine Paradise, 24, som har över 500 000 följare på Tiktok, öppnar upp sig i en ny video på Youtube. Under de 20 minuterna som videon rullar berättar hon bland annat hur hon lärde känna Youtube-profilen Jake Paul, 24. Det var genom gemensamma vänner som Justine och Jake kom i kontakt. Enligt Justine har Jake förgripit sig sexuellt på henne i hans hem i Los Angeles sommaren 2019. 

Det här hände 

Justine Paradise visar upp konversationer mellan henne och Jake Paul i videon. Bildkälla: Youtube

I videon berättar Justine att hon var på besök hemma hos Jake en dag när han och andra vänner spelade in musik i husets studio. Enligt People ledde en kyss till att Justine och Jake förflyttade sig in i hans rum och la sig på hans säng. Justine berättar att hon trodde att Jake skulle respektera henne om hon bad honom att sluta med den fysiska kontakten. 

 – Sex är väldigt speciellt och väldigt viktigt för mig. I normala fall respekterar alla mig när jag inte vill göra sexuella saker så jag trodde att det var lugnt om jag gick in i hans rum. Jag trodde att det var lugnt att kyssa honom, för jag trodde att han skulle sluta om jag inte ville göra mer, säger Justine i Youtube-videon.

Lyssnade inte när Justine sa nej 

Justine Paradise talar om Jake Paul. Bildkälla: Youtube

 – Han frågade inte om samtycke eller något. Det är inte okej. Det är inte okej på något sätt, säger Justine.

Tvärtemot vad hon trodde, så ska Jake inte lyssnat när hon sagt “Nej”. Enligt Justine började Jake ta på henne och ska sedan ha tvingat henne utföra oralsex på honom. 

Vidare i videon berättar Tiktok-stjärnan att hon försökte prata med Jake om händelsen i efterhand. Hon säger att han då agerat kallt mot henne och ignorerat hennes meddelanden. 

Varit rädd 

Justine talar ut om hur hon varit rädd för att berätta om händelsen offentligt. Hon nämner även i början av videon att hon hade tänka att hålla Jakes namn anonymt men ändrat sig. Varför Justine valt att dela med sig av detta på Youtube är för att hon anser att det är viktigt att hon delar med sig av händelsen - speciellt för andra tjejer som har utsatts för samma sak.  

– Jag vet också att det är viktigt att dela med mig av den här informationen, så att det kanske kan rädda någon som kan komma att hamna i min sits i framtiden, säger hon. 

Jake har även han offentligt talat ut om händelsen. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .