Söndag 9 Maj
Stockholm

Influensern Robin Fröström är död – blev 30 år

Robin Fröström har gått bort. Det är på hans Instagramkonto som familjen meddelar den tragiska nyheten till hans 234 000 följare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Robin Fröström började blogga redan 2008 då han skaffade sig bloggen "Stilrobin". Idéen till namnet fick han efter att några tjejer på hans skola kallat honom det bakom hans rygg, berättar Uppsala nya tidning.

Bloggen var varierade i sina ämnen då Robin skrev om alltifrån vardagsproblem, känslor tankar till mode och annat. 

Men torsdagen den 15 april delades ett inlägg på Robins Instagram som slog ned som en stor sorgbomb hos följarna. Inlägget var skrivet av hans familj. 

30 år gammal har Robin dött av komplikationerna efter en hjärnoperation. 

”Vi och resten av världen har förlorat en fantastisk person, varm, begåvad, rolig, vacker och så älskad. Han har uppnått så många bra saker i livet, alltid arbetat hårt för att nå sina mål och uppfylla sina drömmar, men det var så många fler saker han hade planerat för sitt liv och framtid.”

"Snälla ta hand om varandra och berätta hur mycket ni betyder för varandra. Gör denna värld till en värld av kärlek. Vår familj är inte hel utan Robin, men han kommer alltid att vara med oss i våra hjärtan och minnet av honom kommer att leva för evigt", skriver familjen. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela